φρουρος προγνωστικα 0403

Η κόκκινη κάρτα στο Ντέρμπι της Καλαβρίας μετρίασε τη χθεσινή κακή μέρα, αφαιρώντας ουσιαστικά 6 μονάδες από την κάβα μας για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Ουν. Κραϊόβα – Ραπίντ Βουκ.

Η χαρά του over 2,5 τα παιχνίδια της Κραϊόβα, 10 σερί μετράει με τα εννέα να είχαν και G/G. 6/7 νίκες τρέχει η Ραπίντ σκοράροντας 15 τέρματα. Over 2,5 (1,90)

Γουότερφορντ – Σεντ Πάτρικς

3 σερί αμφίσκορα για την γηπεδούχο στο ξεκίνημα, να αφήσουν πίσω τους τις 2 σερί ήττες θέλουν οι κυπελλούχους Ιρλανδίας. G/G (1,95)

Φαμαλικάο – Μποαβίστα

4/5 G/G για την Φαμαλικάο στα πιο πρόσφατα, τα τρία με συνοδεία over 2,5. 4/5 over 2,5 στα αντίστοιχα δικά της η Μποαβίστα, τα τρία αμφίσκορα. 4 σερί over 2,5 γράφει η προϊστορία τους, G/G (1,95)

Οσασούνα – Αλαβές

Ήταν 1η του περασμένου Οκτώβρη όταν οι Βάσκοι της Αλαβές υποδέχθηκαν τους Ναβάρους της Οσασούνα με τον Χόρχε Βάσκεθ να δείχνει 6 κίτρινες και 1 απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση. Γενικά στις πέντε τελευταίες συναντήσεις τους, εμφανίστηκαν 31 κίτρινες και 2 απ’ ευθείας κόκκινες κάρτες.

Επιστρέφει ο Χόρχε απόψε λοιπόν κι αν εκ πρώτης όψεως μπορεί η αναμέτρηση να φαίνεται σαν μια βολική ισοπαλία, δε μπορούν να με αφήσουν ασυγκίνητο τα τάλιρα+ που κυκλοφορούν στην κόκκινη κάρτα (5,50)

Τουφεκιά στην απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα (12,00)

Προγνωστικά Στοιχήματος

 

‘’Tarjeta Roja’’

 

‘’Boom’’

 


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: ΝΕΑ LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!