φρουρος προγνωστικα 250624

Μόνο στο ζευγάρι Κροατία – Ιταλία επιβεβαιώθηκε το late goal που ψάχναμε, οι Ισπανοί προηγήθηκαν νωρίς κι ενώ είχε τις στιγμές του το ματς, επί της ουσίας έσβησε. 30 μονάδες χαμένες στα προγνωστικά στοιχήματος, σβήνουμε και προχωράμε στα σημερινά.

Δανία – Σερβία

Τελικός στο Μόναχο, αμφότερες ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει πρόκριση, ενώ η Δανία μπορεί να μείνει ευχαριστημένη και με το βαθμό αν οι Σλοβένοι την ίδια ώρα χάνουν απ’ τους Άγγλους. Οι Σέρβοι αν η Σλοβενία χάνει κι αυτοί κερδίζουν περνάνε ως 2οι, ενώ αν συμβαίνει το αντίθετο τερματίζουν 3οι αλλά θα περάσουν ως μια από τις καλύτερες τρίτες.

Αξιοσημείωτο πως η ομάδα της Γαλλίας παίζει στις 19:00 και στα ματς των δέκα σφυρίζουν αμφότεροι Γάλλοι, ο Λετεξιέ στο Μόναχο. Ο Γάλλος σφύριζε στο Κροατία – Αλβανία δείχνοντας 4 κίτρινες κάρτες στο σύνολο. Combo στη Winmasters Δύο κάρτες για κάθε ομάδα + over 4,5 κόρνερ (2,00)

Αγγλία – Σλοβενία

Μόνο νίκη θέλει η Σλοβενία για να περάσει είτε ως 1η είτε ως 2η, ανάλογα με το τι θα κάνει την ίδια ώρα η Δανία. Οι Άγγλοι ακόμη και με ήττα προκρίνονται αφού με 4 βαθμούς θα βρίσκονται στις καλύτερες τρίτες που θα προχωρήσουν, αλλά αλλάζει το μονοπάτι τους και δεν είμαι σίγουρος πως θέλουν κάτι τέτοιο.

Μπορεί να βάλει δύσκολα η Σλοβενία αν την υποτιμήσουν  ο Κέιν κι η παρέα του, μέχρι τώρα μπλαζέ εμφανίζεται η Αγγλία και δεν πείθει. Ο έτερος Γάλλος Τουρπέν κρατάει το αποψινό στραγάλι, δεν τον έχω σε καμιά εκτίμηση είναι η αλήθεια γιατί στην πρεμιέρα της Γερμανίας απέναντι στην Σκωτία τα έκανε μαντάρα και τον έσωσε το VAR.

Το στατιστικό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον βρίσκεται στην παρουσία του Τσέριν, στα δύο γεμάτα ενενηντάλεπτα που αγωνίστηκε είχε 2,5 τάκλιν και 4,5 φάουλ. Over 1,5 τάκλιν + Over 1,5 φάουλ απ’ τον Σλοβένο, (2,30)

Προγνωστικά Στοιχήματος