φρουροσ προγνωστικα 29-02-2024

Η τριάδα με τα αμφίσκορα πέρασε σχετικά εύκολα στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος, ο Μανούχος νωρίς καταλόγισε πέναλτι στην Τρίπολη κι ενώ στην πατρίδα του ακανέ οι αγκαλιές γίνανε κλοτσιές, καταφέραμε να προσθέσουμε 80 μονάδες στο ταμείο μας.

Μέχρι σήμερα το πρωί, ο Φλεβάρης βρίσκεται στις +141,1 μονάδες πράγμα ευχάριστο γιατί πατσίζουμε τη χασούρα του Γενάρη που είχε κλείσει με -65 μονάδες.

Απόλλων Λ. – ΑΕΚ Λ.

Όπως σας είχα γράψει την περασμένη Δευτέρα που κοντράραμε τον Απόλλωνα, το μυαλό του είναι μόνο στο κύπελλο για να σώσει τη χρονιά. Η ΑΕΚ έρχεται από τρεις σερί νίκες για το πρωτάθλημα ενώ μετρά και 4/6 G/G +over 2,5 στα πιο πρόσφατα. Σε νοκ άουτ προημιτελικό κυπέλλου κι ενώ στα παιχνίδια που έχουν προηγηθεί για το πρωτάθλημα πήραν αμφότερες από 2 κάρτες τουλάχιστον, περιμένω να επαληθευθεί ξανά η συγκεκριμένη συνθήκη πλάι στο αμφίσκορο. G/G +από μια κάρτα κι οι δύο ομάδες (1,95)

Σιόν – Γιουνγκ Μπόις

Την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία ψάχνει η Σιόν, άκρως επιθετική με 6 σερί νίκες και 18-4 τέρματα. Το νταμπλ θέλουν τα ‘’Νεαρά Αγόρια’’ που εκτός έδρας όμως δέχονται γκολ σχετικά εύκολα. G/G +over 2,5 (2,00)

Λε Πουί – Ρεν

Στο ουδέτερο Ζοφρουά Γκισάρ θα διεξαχθεί η αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Γαλλίας, μεγαλύτερο γήπεδο απ’ αυτό που έχει συνηθίζει να αγωνίζεται η Λε Πουί κι αυτό λογικά θα ευνοήσει τη Ρεν. Περιμένω να μπει όπως ακριβώς και με τη Σοσό στην προηγούμενη φάση η φιλοξενούμενη, θυμίζω πως στο ημίχρονο κέρδιζε με 0-4. Μπορεί να σκοράρει περισσότερα από δύο τέρματα, Ρεν over 2,5 (1,93)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Pokal’’


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: ΝΕΑ LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!