φρουρος προγνωστικα 1007

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν αυτόν τον μήνα στα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης, καταφέρνουμε να θάβουμε επιλογές που μέχρι χθες περνούσαν αέρας. Πως αλλιώς να εξηγήσω για παράδειγμα το γεγονός πως ο Ρόδρι χθες έμεινε στο ένα τάκλιν;;; Ο Ρόδρι που μέχρι χθες είχε μέσο όρο τρία τάκλιν..

Το μόνο που έμεινε είναι να κατέβουν στο γήπεδο οι εξωγήινοι

Ολλανδία – Αγγλία

Απόψε μαθαίνουμε τον έτερο φιναλίστ του τελικού της Κυριακής, η Ισπανία περιμένει να μάθει αντίπαλο. Η Ολλανδία αν εξαιρέσουμε το στείρο 0-0 με τους Γάλλους του πολυλογά Ραμπιό και του δεινόσαυρου Ντεσάν, μας χάρισε στα υπόλοιπα παιχνίδια της σκορ και θέαμα με 4/5 over 2,5, τα τρία με G/G.

Στον αντίποδα οι Άγγλοι προχωράνε με την ‘’όπισθεν’’, δε βλέπονται στα παιχνίδια τους, κι αν εξαιρέσουμε τη νίκη της πρεμιέρας τους απέναντι στο συνονθύλευμα της Σερβίας έχουν βρεθεί στα ημιτελικά με 4 σερί ισοπαλίες, οι τρεις με 1-1 ακριβές σκορ.

Μέχρι και για το στραγάλι του αγώνα εξέφρασαν παράπονα τα ‘’Λιοντάρια’’, ο Φέλιξ Ζβάιερ έχει κατηγορηθεί για χειραγώγηση αγώνα στο παρελθόν. ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ Τόνεϊ, και Τρίπιερ με τον 1ο να μένει εκτός ένα χρόνο επειδή στοιχημάτιζε σε αγώνες του!!

Τί ζούμε πραγματικά δηλαδή;;; Ο Γερμανός διαιτητής, στα τρία παιχνίδια που σφύριξε στο φετινό Euro 2024 έδειξε συνολικά 13 κίτρινες κάρτες. Έχει αξία στη Winmasters το Over 4,0 Ασιατικό στις κάρτες (1,90)

Η 2η επιλογή γι’ απόψε, με ένα συνδυαστικό G/G + από δύο κάρτες για κάθε ομάδα (4,20), αφού όπως αναφέραμε στην χθεσινή εκπομπή ‘’ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ’’, με τον ψηλό, μόνο με κόκκινη κάρτα χάνει κάποιος τον τελικό αφού οι κίτρινες έχουν σβηστεί.

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Asian’’

 

‘’Combo’’

 

*Στις 21:00 ερχόμαστε με τον ψηλό και ψάχνουμε Builder μπας και γυρίσει η τύχη μας καθώς στις λεπτομέρειες δεν περνάει στο τέλος μια επιλογή. Σουσού και κληρώσεις λογικά, επειδή χθες δείξατε καλή διαγωγή και κατανόηση.


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!