φρουρος προγνωστικα 0502
Photo Credits: IMAGO / Maciej Rogowski

Θετικά έκλεισε το πρώτο Σουκού του μήνα για τα προγνωστικά στοιχήματος, +59 μονάδες κέρδος κάτι που το χρειαζόμασταν και ψυχολογικά. Ο κολλητός του Μπόγρη βρήκε γκολ στα χασομέρια με την Ατλέτικο του Τσόλο και πέρασε την τριάδα του, ο Βασιλάκος με την κάρτα του Τσίλτγουελ, στα του Bethome.gr

Στο σήμερα,

Μπαστιά – Αζαξιό

Ντέρμπι της Κορσικής με τεράστια αντιπαλότητα, για διαφορετικούς λόγους πέραν του πρεστίζ θα ψάξουν τη νίκη αμφότερες, η Αζαξιό στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στα play off, η Μπαστιά προσπαθεί να αποφύγει τις θέσεις του ‘’Φούντογλου’’. Γεμάτα από κάρτες τα ραντεβού τους όπως είναι λογικό, σφυρίζει ο Olivier Thual ο οποίος στα έξι τελευταία παιχνίδια του έδειξε 5 Κόκκινες Κάρτες, οι τρεις μάλιστα απ’ ευθείας.

Αξία στο line καρτών Over 4,5 (2,07), επιλογή κι η Κόκκινη κάρτα (3,70)

Κάζα Πία – Μποαβίστα

Από άσχημα αποτελέσματα έρχονται, μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία γράφουν κι οι δυο, με κακές άμυνες. Εξάποντο είναι έτσι όπως τα κατάφεραν, με κοράκι τον ντεμέκ Πορτογάλο Iancu Vasilica να σφυρίζει και να έχει δείξει φέτος 65 κίτρινες και 8 κόκκινες κάρτες σε 13 αγώνες. Εύκολα αντιλαμβάνεστε πως το line over 4,5 κάρτες (1,93) μπορεί να καλυφθεί, ενώ κρατάμε και την Κόκκινη κάρτα (4,00)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Κάρτες’’

 

‘’Red’’

 

**Οι Κόκκινες σε ΜΟΝΟ ΙΣΟΠΟΣΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ**