φρουρος προγνωστικα 2904

Κάκιστη η Κυριακή για την στήλη και τα προγνωστικά στοιχήματος, -60 μονάδες στοίχησε το σύνολο των επιλογών. Μεγάλη βδομάδα μπροστά μας με εμβόλιμες, Τσουλού, Γιουρόπα και Κόνφερενς από αύριο.

Μιάλμπι – Κάλμαρ

Δεν κερδίζει στα τρία τελευταία η Μιάλμπι και τα τρία όμως ήταν αμφίσκορα. Από 4/5 G/G +over 2,5 έρχεται η Κάλμαρ, G/G (2,00)

Τζένοα – Κάλιαρι

Αμφότερες με 3/5 ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα, λογικά δε θα τις χαλάσει η μοιρασιά. 4 σερί G/G μετρά η Κάλιαρι, 3/4 για την Τζένοα. G/G (2,00)

Σίλκεμποργκ – Μίντιλαντ

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για τη Μίντιλαντ αν θέλει να μείνει στο κόλπο του πρωταθλήματος, σε μια έδρα που την τελευταία δεκαετία έχει μόλις μια ήττα. Με τρεις σερί ήττες η Σίλκεμποργκ και το μυαλό στον τελικό κυπέλλου στις 9/5, είναι βέβαια τοπικό ντέρμπι το σημερινό. Θα χρειαστεί περισσότερα από ένα η Μίντιλαντ, 2+over 1,5 (2,20) στη Winmasters

Καραγκιουμρούκ – Αντάλιασπορ

Καίγεται για τη νίκη η γηπεδούχος, με τους τρεις βαθμούς ανεβαίνει στη 16η θέση αποφεύγοντας τις θέσεις του υποβιβασμού. Η Αντάλια σφυρίζει αδιάφορα ενώ μετρά 4/5 ήττες στα τελευταία εκτός δεχόμενη 10 τέρματα. Από τους συνολικά 33 βαθμούς της η Φατίχ, έχει μαζέψει τους 24 εντός έδρας. 1 (1,90)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’G/G’’

 

‘’Safe n Sound’’

 

**Για το διπλό το ΠΑΟΚ Β’ σας τα έγραψα προχθές το Σάββατο. Πλέον η απόδοση βούλιαξε από το αρχικό δίφραγκο, μένει μόνο να επιβεβαιωθούμε και στο χορτάρι.**

 

ΟΨΟΜΕΘΑ