φρουροσ προγνωστικα 26-02-2024

Déjà vu ζούμε στο τέλος κάθε μήνα, συνεχίστηκαν τα δοκάρια το Σουκού, 50 μονάδες χάθηκαν στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος. Εξαιρετικός βέβαια ο Δημήτρης Βασιλάκος για το Bethome.gr, άγγιξε το μονόστηλο και χάρισε απλόχερα ταμεία.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από αύριο θα βρίσκομαι εκτός βάσης, οπότε οι στήλες θα ανεβαίνουν με μια σχετική καθυστέρηση, ζητώ την κατανόηση σας.

Κοπεγχάγη – Νόρντζελαντ

Από νίκες έρχονται αμφότερες, μας έχουν χαρίσει ουκ ολίγες φορές σκορ που θύμισαν αγώνα πόλο. Άκρως επικίνδυνες επιθετικά, Ασιατικό Over 3.0 (2,20)

Άγιαξ Β’ – Τέλσταρ

Με αρκετούς παίχτες από τη μεγάλη ομάδα οι νέοι του ‘’Αίαντα’’ στα τελευταία, βρίσκουν ψυχολογία οι παίχτες της Τέλσταρ πλέον, αφού ‘’σκούπισαν’’ τον coach Σνούι. Βάζουν τρώνε με ευκολία εξίσου, Ασιατικό Over 3.0 (1,93)

Χιρόνα – Ράγιο

3/5 over 3,5 για την Χιρόνα στα πιο πρόσφατα, τέσσερα σερί αμφίσκορα για την Ράγιο, τα τρία με συνοδεία over 2,5. Ασιατικό Over 3.0 (2,20)

Απόλλων Λ. – Δόξα Κατ.

Με μηδενικό κίνητρο ο Απόλλων στα play out, δεν κινδυνεύει έτσι κι αλλιώς αφενός, αφετέρου το μυαλό του είναι στην ερχόμενη Πέμπτη και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η Δόξα θα ρίξει τις τελευταίες της ζαριές για την σωτηρία, ο coach Πετράκης δήλωσε πως ούτε οι ισοπαλίες πλέον ικανοποιούν. Rotation από τη μία κίνητρο από την άλλη, αξίζει μια τουφεκιά δεξιά. 2 (5,50)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Ασιατικά’’

‘’Boom’’


ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: ΝΕΑ LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!