Πέσανε “Γκάζια”

Καλό Σουκού στους φίλους του Bethome.gr, ξεχυθείτε σε παραλίες και beach bar οι προύχοντες κι εμείς θα είμαστε εδώ να κρατάμε Θερμοπύλες. Εξαιρετικό το χθεσινό βράδυ έδωσε πάσα στο ξημέρωμα και τα προγνωστικά στοιχήματος κλείσανε με +147,2 μονάδες.
Μαμελόντι – Ντόρτμουντ
Μόνη 1η στην κορυφή η Μαμελόντι έπειτα από την παρθενική της νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Ουλσάν, εκμεταλλεύτηκε πως στο άλλο ζευγάρι του ομίλου δεν προέκυψε νικητής. Η Ντόρτμουντ μπορεί να ανάψει μια λαμπάδα με τον βαθμό που τσίμπησε από την Φλουμινένσε, κατώτερη των περιστάσεων και τυχερή που κράτησε το μηδέν.
Πέσανε “γκάζια”στα αποδυτήρια των Γερμανών, περιμένω να φανεί η αντίδρασή τους στο χορτάρι για να μην ξαναδιαβάσω δικαιολογίες του τύπου “κακός αγωνιστικός χώρος”. Ο τερματοφύλακας των τυπικά γηπεδούχων Γουίλιαμς έκανε τρεις αποκρούσεις κόντρα στην Ουλσάν, θα χρειαστεί να επαναλάβει την καλή του εμφάνιση απόψε. Over 3,5 αποκρούσεις Γουίλιαμς + Ντόρτμουντ Over 3,5 κόρνερ (2,05)
Φλουμινένσε – Ουλσάν
Αδικεί την Φλουμινένσε το στείρο 0-0 κόντρα στην Ντόρτμουντ, κέρδισε τουλάχιστον τις εντυπώσεις και τώρα πρέπει να νικήσει και στο χορτάρι την Ουλσάν που στην πρεμιέρα της η ομάδα από την Νότιο Κορέα δεν έθελξε με την παρουσία της. Εύκολα η δύσκολα περιμένω επικράτηση των Βραζιλιάνων, Φλουμινένσε -1 Ασιατικό (2,00)
Οβιέδο – Μιραντές
Ρεβάνς τελικού για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, 1-0 υπέρ της Μιραντές η 1η αναμέτρηση. Τεράστιο το διακύβευμα για τις δύο ομάδες, παρόλα αυτά νομίζω πως θα δούμε φάσεις εκτός από μπόλικες κλοτσιές. Over 2,0 Ασιατικό (2,10)
Ρίβερ – Μοντερέι
Σας τα έχω γράψει για την Ρίβερ στα μακροχρόνια, έκανε το χρέος της στην πρεμιέρα κόντρα στην Ουράβα κερδίζοντάς την με 3-1, νίκη που επισκιάστηκε βέβαια από τον σοβαρό τραυματισμό του επιθετικού Ντριούσι ο οποίος είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και υπάρχει πιθανότητα να χάσει όλο το τουρνουά.
Η Μοντερέι κράτησε την Ίντερ στο 1-1, προηγήθηκε κι έπειτα αμύνθηκε παίρνοντας σχετικά καλό βαθμό. Νομίζω πως θα σκοράρουν αμφότερες κι επειδή το πάθος δεν λείπει από καμιά τους δίπλα στο G/G θα προσθέσω από μια κάρτα για κάθε ομάδα, έστω κι αν σφυρίζει ο “Σφιχτός” Βίντσιτς. G/G +Από μια κάρτα για κάθε ομάδα (2,15)
Προγνωστικά Στοιχήματος
“ΠΚΣ”
19:00 | Μαμελόντι – Ντόρτμουντ: Γουίλιαμς Over 3,5 αποκρούσεις + Ντόρτμουντ Over 3,5 κόρνερ (2,05)
01:00 | Φλουμινένσε – Ουλσάν: Φλουμινένσε -1 Ασιατικό (2,00)
“Mix”