φρουρος προγνωστικα 060724

Ανέβηκε η μυωπία μας κατακόρυφα με αυτά που είδαμε χθες βράδυ, κινέζικο βασανιστήριο της σταγόνας στο Πορτογαλία – Γαλλία. Κάπως καλύτερα τα πράγματα στο απογευματινό, αλλά όχι αυτό που λέμε καθηλωτικό παιχνίδι, γενικότερα ψάχνουμε το θέαμα στο φετινό Euro, ίσως είναι από τα χειρότερα που θυμάμαι.

Στα δικά μας ο Κίμων Κουλούρης για τα προγνωστικά στοιχήματος, 40 μονάδες χάθηκαν αφού κινηθήκαμε σε πραγματικά ρηχά νερά. Περιμένω θεαματικά τα σημερινά παιχνίδια, ελπίζω να επιβεβαιωθώ.

Αγγλία – Ελβετία

Κουβαλάει ο επίσημος χαϊδεμένος της UEFA την Αγγλία Μπέλιγχαμ, αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν για την άσεμνη χειρονομία του οι φλώροι με χρηματικό πρόστιμο και ποινή μιας αγωνιστικής την οποία όμως μπορεί να εκτίσει μετά το Euro. Κανονικό φιάσκο δηλαδή, όταν σωστά τιμωρούνται οι υπόλοιποι παίχτες για δηλώσεις – χειρονομίες.

Στο αγωνιστικό δε βλέπω το λόγο που είναι τόσο αουτσάιντερ η Ελβετία, έδειξε πως όταν είναι προσηλωμένη στον στόχο, βάζει δύσκολα στους μεγάλους, η Γερμανία ισοφάρισε στο τέλος, ενώ φυσικά πέταξε έξω την κάτοχο Ιταλία. Οι Άγγλοι δεν έχουν ψήσει κανέναν με τις άθλιες εμφανίσεις τους, ο Σάουθγκεϊτ, τον φτύνουν και νομίζει πως βρέχει κι όλα αυτά στα μάτια μου δίνουν προβάδισμα στην ομάδα του Γιακίν για την πρόκριση.

Έχει  μπόλικο σπαθί φυσικά το Αγγλία – Ελβετία, εξάλλου στην εκπομπή μας με τον ψηλό τρέχει το Trixie που δόθηκε με τα χθεσινά δύο πιασμένα ήδη στη μοιρασιά και περιμένουμε το σημερινό να κλείσουμε διακοπές.

Ο Ντέκλαν Ράις δεσπόζει στο κέντρο των ‘’Λιονταριών’’, μετρά μέσο όρο τρία τάκλιν και στα μάτια μου μαζί με τον Μπέλιγχαμ είναι η κύρια αιτία που έχει καταφέρει η Αγγλία να φτάσει ως εδώ. Ο χαϊδεμένος βάζει τα πόδια του στη φωτιά επίσης και δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις γι’ αυτό, έχει μέσο όρο τα δύο τάκλιν. Over 1,5 τάκλιν Ράις + Over 1,5 τάκλιν Μπέλιγχαμ (2,30).

Ολλανδία – Τουρκία

Θα το απολαύσουμε παρέα αυτό, στο στούντιο θα είμαστε με τον ψηλό κι εσάς, ελπίζοντας φυσικά να μην πονέσουνε τα μάτια μας ξανά. Ο Ντεμιράλ που δεν είναι Μπέλιγχαμ τιμωρήθηκε από την UEFA για τη χειρονομία του με δύο αγωνιστικές και απουσιάζει απόψε από πλευράς Τούρκων, εκτός κι οι Κοκτσού, Γιουκσέκ που συμπλήρωσαν κάρτες, επιστρέφει όμως ο αρχηγός για την ομάδα του Μοντέλα Τσαλχάνογλου.

Ο Κούμαν δείχνει να βρίσκει ισορροπία ενδεκάδας στο ρόστερ, έχει τον Γκάκπο σε δαιμονιώδη φόρμα να παίρνει απ’ το χέρι τους ‘’Οράνιε’’ κι όλοι ονειρεύονται μέρες του 88.

Αξία στο σουτ στην εστία από πλευράς Τσαλχάνογλου (2,37), θυμίζω πως ο αρχηγός παίρνει εκτελέσεις φάουλ και πέναλτι. Ο Γκάκπο κάνει 3 σουτ μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι, τα δύο τουλάχιστον βρίσκουν εστία. Αν βάλουμε δίπλα στον Τσαλχάνογλου στη Winmasters ένα σουτ του Γκάκπο στο τέρμα φτάνουμε στο εξαιρετικό (3,20), ενώ αν πιάσει τον μέσο όρο του και κάνει δύο στην εστία των Τούρκων φτάνουμε στο ζουμερό (6,00).

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Combo’’

‘’Boom’’

👉 Τα λέμε στις 21:30 στην εκπομπή ‘’ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ στο κανάλι του Bethome.gr στο Youtube, παρέα με τον ψηλό, Builder και κληρώσεις..