φρουρος προγνωστικα 020724

Με το δεξί μπήκε ο μήνας για τα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης, ότι μας στέρησε ο φλώρος Γάλλος προχθές, μας το έδωσε απλόχερα η τύχη αργά χθες με το Buzzer Beater κόρνερ που λέμε και στην εξωτική Ξεχασμένη Ημαθίας.

Προσθέσαμε λοιπόν 172,1 μονάδες και προχωράμε στα σημερινά…

Ρουμανία – Ολλανδία

Αμφίβολο τον πολύ καλό εξτρέμ Κομάν έχουν οι Ρουμάνοι ο οποίος μάλιστα έχασε και την τελευταία προπόνηση, στο έτσι κι αλλιώς δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους. Να πω την αλήθεια οι αποδόσεις είναι αστείες στο Ρουμανία – Ολλανδία, με την αμυντική αστάθεια που έχει δείξει η Ολλανδία και τις μεσοεπιθετικές αρετές των Ρουμάνων δίνω αρκετές τύχες στη 2η πατρίδα μου.

Για τους ‘’Οράνιε’’ τα ‘χω πει και τα ‘χω γράψει αρκετές φορές μέχρι σήμερα, μετά τις κομβικές απουσίες των Ντε Γιονγκ και Κόοπμεϊνερς το κέντρο τους δεν με ψήνει ούτε στους χίλιους βαθμούς.

Ο βαψομαλλιάς στο δεξί άκρο της Ρουμανίας Ράτιου θα βρει μπροστά του απόψε τον Γκάκπο που ομολογουμένως κουβαλάει στα περισσότερα παιχνίδια τους Ολλανδούς, σε τρία γεμάτα ενενηντάλεπτα μέχρι τώρα έχει μέσο όρο δύο τάκλιν. Ο Ραζβάν Μάρτιν με επίσης ίδια στατιστική σε 3/3 γεμάτα παιχνίδια και μπόλικη δουλειά στο κέντρο.

Επιλογή το συνδυαστικό τους: Ράτιου Over 1,5 τάκλιν + Ρ. Μάριν Over 1,5 τάκλιν (2,40)

Τουφεκιά στο παραπάνω Combo προσθέτοντας Over 1,5 τάκλιν από τον διόσκουρο του Ραζβάν, Μάριους ο οποίος μετράει 2,7 τάκλιν σε τρία ογδοντάλεπτα και Over 3,5 κόρνερ για τους Ολλανδούς οι οποίοι στους τρεις αγώνες του ομίλου κέρδισαν 14 κόρνερ, ενώ οι Ρουμάνοι στα αντίστοιχα δικά τους παραχώρησαν 20. (4,00)

Αυστρία – Τουρκία

Παρέα με τον ψηλό στο στούντιο θα το απολαύσουμε καθώς το αποψινό ραντεβού μας είναι στις 21:00, προφανώς και λόγω μακροχρόνιου είμαστε με την Αυστρία που θέλουμε να συνεχίσει το ονειρεμένο ταξίδι της. Στο καθαρά αγωνιστικό θεωρώ πως η απουσία του Τσαλχάνογλου είναι κομβική και δύσκολα να αναπληρωθεί το κενό του αρχηγού.

Για τους Αυστριακούς ο εξτρέμ Βίμερ συμπλήρωσε επίσης κάρτες, ενώ κι ο αμυντικός Τράουνερ απουσιάζει μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ολλανδία.

Οι τυπικά γηπεδούχοι απόψε Αυστριακοί δέχθηκαν 10 κίτρινες στα τρία παιχνίδια του ομίλου, 14 αντίκρυσαν οι Τούρκοι στα αντίστοιχα δικά τους. Με δεδομένο πως η Αυστρία παραχωρεί αρκετά κόρνερ στα παιχνίδια της, κρατάω στη Winmasters το Over 2,5 κόρνερ Τουρκία + από δύο κάρτες για κάθε ομάδα (2,00)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Boom’’

👉 Τα λέμε στις 21:00 από το κανάλι του Bethome.gr στο Γιουτούμπι παρέα με ψηλό, Builder, κληρώσεις και δικαστήρια !!!