φρουρος προγνωστικα 120424

Στις λεπτομέρειες δεν βρήκαμε στόχο χθες σταματώντας το 3ήμερο σερί των επιτυχιών για τα προγνωστικά στοιχήματος. Η Λίβερπουλ δέχθηκε 3 γκολ από την Αταλάντα εντός έδρας δίχως απάντηση κι ο ΠΑΟΚ που βρέθηκε σε κακό βράδυ δεν κατάφερε να σκοράρει, με αποτέλεσμα -40 μονάδες για μας.

Μια τριάδα σήμερα με γκολ και κίνητρο,

Γκρόιτερ Φ. – Καϊζερσλάουτερν

Μαθηματικές μόνο οι ελπίδες της Γκρόιτερ για άνοδο, απογοητεύει στο 2ο γύρο με τις εμφανίσεις και τη συγκομιδή της. Παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό η Λάουτερν. Δεν κερδίζουν στα πέντε τελευταία εντός οι ‘’Φράγκοι’’ με 4/5 ήττες δεχόμενοι 11 γκολ. 5/6 over 2,5 για τη Λάουτερν στα αντίστοιχα δικά της, ζευγάρι που παραδοσιακά δίνει κομπόστες. G/G +over 2,5 (1,95)

Σολέ – Σοσό

Αμφότερες με 4/6 G/G +over 2,5 στα πιο πρόσφατα, 10-9 τα τέρματα για τη Σολέ, 11-9 για την Σοσό. Over 2,5 (2,00) στη Winmasters

Μπέτις – Θέλτα

Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους ζητάνε, την 7η θέση και το Κόνφερενς κυνηγά η Μπέτις, να ξεφύγει από την τριάδα του υποβιβασμού η Θέλτα. 4 σερί ήττες για τους γηπεδούχους, οι τρεις με συνοδεία G/G +over 2,5. Από 4/6 over 2,5 έρχεται η Θέλτα σε παραδοσιακά θεαματικό ζευγάρι σε ότι αφορά τα μεταξύ τους σκορ. Over 2,5 (2,09)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Over’’


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!