φρουρος προγνωστικα 280524

Όμορφα κύλησε η Κυριακή, πέρασαν οι έδρες με τα ασιατικά για τα προγνωστικά στοιχήματος, επιστρέφοντάς μας 177,78 μονάδες.

Ο Μάιος μας βγήκε roller-coaster, τουλάχιστον όπως έχω ξαναγράψει, όταν μπαίνει το κίνητρο στις τελευταίες αγωνιστικές, ο παίχτης αποενοχοποιείται, αφού οι ομάδες που επιλέγουμε με σοβαρό κίνητρο, χάνουν περισσότερα.

Στα σημερινά,

Μάλμε – Έλφσμποργκ

Στην κορυφή η Μάλμε σκοράροντας κατά ριπάς με 30 γκολ σε 11 αγώνες, ενώ εντός έδρας μετρά το απόλυτο με 5Χ5 νίκες και 14-0 τέρματα. Η Έλφσμποργκ καλή εντός, εκτός όμως μετρά μόλις μια νίκη σε πέντε αγώνες, δεχόμενη 11 γκολ. Ασιατικό Over 3.0 (1,90) στη Winmasters.

Μπρέντα – Εξέλσιορ

Διπλός τελικός για το ποια από τις δύο του χρόνου θα βρίσκεται στην Eredivisie, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, η αναμέτρηση είναι τοπικού χαρακτήρα αφού τις χωρίζουν λιγότερα από 60χλμ.

Η Εξέλσιορ σκόρπισε την Ντε Χάαγκ σε διπλούς αγώνες μετρώντας 9-2 τέρματα, η Μπρέντα στους τέσσερις αγώνες με Ρόντα και Έμεν κατά σειρά σκόραρε 12 και δέχθηκε 2. Κερασάκι η προϊστορία τους με κομπόστες, Ασιατικό Over 3.0 (2,00)

Προγνωστικά Στοιχήματος