wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
φρουρος προγνωστικα 0705

Έστω κι αν χρειαστήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις πέραση η χθεσινή μοιρασιά στο Μεάτσα για τα προγνωστικά στοιχήματος, +50 μονάδες για την κάβα μας. Στις 21:15 ανταμώνουμε απ’ το κανάλι Betarades.gr στο Γιουτούμπι, για την γεμάτη αστέρια εκπομπή ‘’Φρουρός Αλήθειας’’.

Μάριμπορ – Τσέλιε

Εξ αναβολής αναμέτρηση, να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες για πρωτάθλημα έχει κυνηγά η Μάριμπορ, αήττητο τρέχει για πέντε σερί αγωνιστικές με 3 νίκες – 2 ισοπαλίες, 4/5 αμφίσκορα και 3/5 Over 2,5. Από τις 9/3 τρέχει το δικό της αήττητο η Τσέλιε με 6 νίκες – 3 ισοπαλίες και 20-12 τέρματα. G/G +over 2,5 (2,15)

Ουντερχάκινγκ – Χάνσα Ρόστοκ

Πεσμένη κι αδιάφορη η Ουντερχάκινγκ, μόλις μια νίκη στις έντεκα τελευταίες αναμετρήσεις. Από 4/5 νίκες έρχεται η Χάνσα, κερδίζει και μένει σε απόσταση αναπνοής από τα μπαράζ ανόδου. Χάνσα -1 Ασιατικό (2,03)

Σόγκνταλ – Κονγκσβίγκερ

Βάζουν τρώνε με ευκολία, 4/5 G/G +over 2,5 για τη Σόγκνταλ στα πιο πρόσφατα, 14 τέρματα σκόραρε η Κονγκσβίγκερ στα πέντε αντίστοιχα δικά της. G/G +over 2,5 (1,90)

Παρί – Άρσεναλ

Ρεβάνς του νικηφόρου 0-1 υπέρ της Παρί στο Λονδίνο, να γράψουν ιστορία θέλουν οι ‘’Κανονιέρηδες’’ μετά από την προτροπή του Αρτέτα και τα γκάζια στην ήττα από την Μπόρνμουθ. Προπονήθηκε ο Τίμπερ κανονικά, θεωρώ πως θα τον δούμε στη βασική ενδεκάδα αφού πρόκειται για το ματς της χρονιάς για τους φιλοξενούμενους, ενώ επιστρέφει κι ο Πάρτεϊ.

Ο Λουίς Ενρίκε νομίζω πως είναι ο πλέον κατάλληλος για να οδηγήσει την Παρί στον τελικό, μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί την κατάσταση του Ντεμπελέ ο οποίος όμως προπονήθηκε κανονικά. Στραγάλι ο Φέλιξ Τσβάιερ, αν χρειαστεί βγάζει κάρτες χωρίς σταματημό έχοντας 50 κίτρινες – 5 κίτρινες σε εννέα φετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες, οι τέσσερις αποβολές μάλιστα ήταν απ’ ευθείας.

Κάνει τα πάντα και συμφέρει ο Ζοάο Νέβες στη μεσαία γραμμή της Παρί, 6 τάκλιν + 4 φάουλ στο 1ο παιχνίδι σε 89 λεπτά συμμετοχής. Θα τον στηρίξουμε στο σημερινό Builder με: 2 κάρτες για κάθε ομάδα + Ζοάο Νέβες Over 2,5 τάκλιν + Over 1,5 φάουλ (8,00)


Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Mix’’

 

‘’Τσουλού’’