φρουρος προγνωστικα 300624

Σχετικά εύκολα πέρασε η χθεσινή δυάδα για τα προγνωστικά στοιχήματος, γι’ άλλη μια φορά τα δύο Builder που δόθηκαν στην εκπομπή μας με τον ψηλό για το pre game της Γερμανίας χάθηκαν στις τρελές λεπτομέρειες.

Κι αν η κάρτα του Σλότεμπεργκ ήταν μακριά, ακόμη ψάχνουμε να καταλάβουμε πως δεν έγινε το 2ο τάκλιν του Μέλε. Προσθέσαμε 85,25 μονάδες παρόλα αυτά και προχωράμε.

Δε βρίσκω κάποια αξία στα σημερινά παιχνίδια σε ότι αφορά σημεία ή γκολ, θα δοκιμάσουμε ξανά με ειδικά σε Combo.

Αγγλία – Σλοβακία

Οι Άγγλοι θα πρέπει να σοβαρευτούν, με την εικόνα που παρουσίασαν στους ομίλους θα είναι πραγματικά δύσκολος απόψε ο αγώνας τους. Ο Σάουθγκεϊτ δείχνει να βρίσκεται στο δικό του κόσμο, αφού δήλωσε πως δεν μπορεί να καταλάβει την κριτική εφόσον η ομάδα προκρίθηκε.

Οι Σλοβάκοι θα προσπαθήσουν να εμφανιστούν συμπαγείς, και να χτυπήσουν στην κόντρα για την μεγάλη έκπληξη. Ο Αντρέι Ντούντα θα βρει μπροστά του τον Σάκα, μετράει μέχρι τώρα στο τουρνουά 2,3 φάουλ σε κάθε αγώνα, οπότε κρατάμε στη Winmasters Over 3,5 κόρνερ Αγγλία + Over 1,5 φάουλ Ντούντα (2,10)

Ισπανία – Γεωργία

Μέχρι τώρα έχουν κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις οι Ισπανοί. Ακόμη και στο αδιάφορο γι’ αυτή παιχνίδι με την Αλβανία και το καθολικό rotation απ’ τον coach Ντε Λα Φουέντε η εθνική Ισπανίας παρουσιάστηκε σοβαρή και με κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο.

Η Γεωργία ζει το δικό της όνειρο αφού προκρίθηκε έπειτα από τη νίκη της επί της Πορτογαλίας, θα πάει λογικά με την ίδια τακτική απέναντι στην Ισπανία αφού ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει αισθητά. Ακρογωνιαίος λίθος της μέχρι τώρα πορείας της είναι ο κίπερ Μαμαρντασβίλι, 21 αποκρούσεις έχει πραγματοποιήσει ο Γεωργιανός στα τρία παιχνίδια των ομίλων.

Περιμένω δυνατές μονομαχίες από πλευράς Γεωργιανών, θα κάνουν αρκετά φάουλ για να μην αφήσουν την Ισπανία να βρει ρυθμό. Combo με: Over 5,5 κόρνερ Ισπανία + Over 2,5 αποκρούσεις Μαμαρντασβίλι + Over 1,5 κάρτες Γεωργία (2,00)

Προγνωστικά Στοιχήματος