φρουρος προγνωστικα 0104

Αφήνουμε πίσω τον χειρότερο μήνα της στήλης μέχρι σήμερα για τα προγνωστικά  στοιχήματος, -273 μονάδες χαμένες για τον Μάρτιο, πήγε στράφι το +279 που είχαμε γράψει στον εξαιρετικό Φλεβάρη.

Λες κι είναι Σάββατο το σημερινό πρόγραμμα, από νωρίς στις επάλξεις.

Λέστερ – Νόριτς

Αμφότερες με 4/6 over 2,5 στα πιο πρόσφατα, ξεκίνησε καλά η γκρίνια στις ‘’Αλεπούδες’’ για τον Μαρέσκα που ζήτησε υπομονή!! Ανοιχτό το περιμένω, G/G +over 2,5 (1,93)

Όξφορντ – Φλίτγουντ

Καίγονται για διαφορετικούς λόγους, τα play off κυνηγά η Όξφορντ, στο -6 από τη σωτηρία η Φλίτγουντ. Τρέχουν 4/6 αμφίσκορα στα τελευταία, τα τρία με συνοδεία over 2,5. G/G +over 2,5 (2,15)

Γουόλσολ – Σάλφορντ

11 τέρματα για την επίθεση της Γουόλσολ στα έξι πιο πρόσφατα εντός και 5/6 over 2,5. Από 5 σερί κομπόστες έρχεται η Σάλφορντ, G/G +over 2,5 (1,91)

Κόμο – Σουντιρόλ

4/5 G/G τρέχει η Κόμο, η Σουντιρόλ έχει σκοράρει στα 14 από τα 15 εκτός έδρας της φέτος. Πολύ μεγάλο το G/G (2,37)

Πάρμα – Καταντζάρο

Ναι μεν η Πάρμα έρχεται από αήττητο οχτώ αγώνων, όλα όμως ήταν G/G. Αήττητη κι η Καταντζάρο στα τέσσερα τελευταία δικά της εκτός, τα τρία αμφίσκορα. Over 2,5 (1,90)

Πίζα – Παλέρμο

Βάζουν τρώνε με ευκολία, 4/6 over 2,5 γράφει η Πίζα στα πιο πρόσφατα, 5/6 over 2,5 η Παλέρμο. Over 2,5 (2,02)

Στόουκ – Χάντερσφιλντ

Καίγεται η Χάντερσφιλντ, δεν είναι απολύτως σίγουρη η Στόουκ. Κι εδώ έρχεται σήμερα η Rebecca Welsh να σφυρίξει και να μας δώσει πίσω ότι στέρησε την τελευταία φορά στην live εκπομπή μας στο κανάλι του Bethome στο γιουτούμπι. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ραντεβού τους, δέχτηκαν από δύο κάρτες τουλάχιστον, επιλογή να δεχτούν 2+κάρτες κι οι δύο ομάδες (2,05)

Κοζέντσα – Μπρέσια

Από τα περσινά μπαράζ έχει γιγαντωθεί η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο, πέφτουν κορμιά μεταξύ τους με 18 κάρτες στα τρία πιο πρόσφατα, αξίζει το ρίσκο στο να εμφανιστεί κίτρινη πριν το 25ο λεπτό (1,85), κάτι που το επιβεβαιώνουν κατ’ επανάληψη.

Σπέτσια – Άσκολι

Εξάποντο παραμονής, 34 κίτρινες και 7 κόκκινες στα έξι τελευταία ραντεβού τους. Κι εδώ θα κρατήσουμε την κάρτα πριν το 23ο λεπτό (1,85) και μια τουφεκιά στο Κόκκινη και Πέναλτι (7,00) με στραγάλι τον Σότσα που δίνει ένα στα δύο ματς του τη βούλα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Νησί’’

 

‘”Serie B’’

 

‘’Κάρτες’’

 

‘’Boom’’


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!