φρουρος προγνωστικα 090724

1ος ημιτελικός απόψε στο Μόναχο, Ισπανία – Γαλλία στο EURO 2024 με τις αποδόσεις να δείχνουν πως η ισοπαλία θεωρείται πιθανή. Απουσίες για τη ‘’Ρόχα’’ με τους Λε Νορμάντ και Καρβαχάλ να έχουν συμπληρώσει κάρτες, ενώ ο Πέδρι μετά το άσχημο τάκλιν του Κρος τέθηκε επίσης Νοκ Άουτ.

‘’Αν δεν σας αρέσει δείτε κάτι άλλο’’, ήταν τα λόγια του Ντεσάν υπερασπιζόμενος την εικόνα της ομάδας του σε ερώτηση δημοσιογράφου. Παρόλα αυτά γεγονός είναι πως η Γαλλία δεν έχει σκοράρει τέρμα σε κανονική ροή αγώνα κι όμως βρίσκεται στα ημιτελικά. Αν μη τι άλλο οι Ισπανοί έχουν παρουσιάσει καλύτερη εικόνα σίγουρα.

Ο Μοράτα θα βρεθεί στην κορυφή των Ισπανών, μπορεί να μη σκοράρει αλλά κάνει δύο φάουλ μέσο όρο μπαίνοντας δυνατά στις μονομαχίες στο πρέσινγκ που ζητά ο Ντε Λα Φουέντε των επιθετικών. Ο Ρόδρι με τρία τάκλιν μέσο όρο στα ματς που αγωνίστηκε, ενώ ο Ερναντέζ θα βρει μπροστά του τον Γιαμάλ, μονομαχία που περιμένω με ενδιαφέρον.

Ο Γερμανός Ράουμ που αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της Γερμανίας χρειάστηκε τρία τάκλιν εναντίον του Γιαμάλ, για τα προγνωστικά στοιχήματος καταλήγω στο εξής combo: Μοράτα over 0,5 φάουλ + Ρόδρι over 1,5 τάκλιν, Ερναντέζ over 1,5 τάκλιν (3,00)

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στις 21:00 βγάζουμε Builder παρέα με τον ψηλό στο κανάλι του Bethome.gr κι μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους σε ότι αφορά τις κληρώσεις και τα δωράκια.

**Μάλλον χρειάζεται να συστηθούμε ξανά…