Τύχη και σλάλομ στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος μας δώσανε απλόχερα 101 μονάδες αφού Νορβηγοί και Τούρκοι ήταν εύστοχοι στα χασομέρια, ενώ στο Trixie με τις ‘’Βούλες’’ κάναμε 2/3.

Συνολικά 6/8 περασμένα σημεία, η απογοήτευση της βραδιάς προφανώς ανήκει στα ‘’κίτρινα υποβρύχια’’ που βουλιάξανε στο λιμάνι της Μασσαλίας.

Ντινάμο Βουκ. – Αράντ

Η  Ντινάμο είναι σίγουρα στα play out και κυνηγά πλασάρισμα, η Αράντ θέλει νίκη δική της και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να βρεθεί στα play off. Θα χρειαστεί περισσότερα από ένα τέρματα απόψε για να το πετύχει, μετράει 4/6 G/G +over 2,5 στα τελευταία. Η Ντινάμο με 3/4 νίκες στα πιο πρόσφατα εντός και την πρόσφατη προϊστορία τους να έχει πολλά αμφίσκορα, G/G (1,90)

Πετρολούλ – Σέπσι

3 σερί ήττες για την Πετρολούλ που σφυρίζει αδιάφορα όντας στα play out, ντεμαράζ ψάχνει η Σέπσι με 2 σερί νίκες και κυνήγι για τα play off. 4/6 G/G +over 2,5 στα πιο πρόσφατα εντός για την Πετρολούλ, 5/6 αμφίσκορα στα δικά της η Σέπσι που επειδή γνωρίζει πως το Πλοέστι δεν είναι για όλους θα πρέπει να σκοράρει περισσότερα. G/G (2,00)

Ρεντ Σταρ – Σατορού

Το απίστευτο 11Χ11 γράφει ο Αστήρ εντός έδρας με 26-6 τέρματα. Πολύ σπαθί για την Σατορού που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό, έχει τα περισσότερα στο πρωτάθλημα (10) εκ των οποίων τα εννέα εκτός έδρας. Από 5/6 G/G η φιλοξενούμενη στα τελευταία εκτός, μπορεί να συνεισφέρει σε υψηλό σκορ. Over 2,5 (2,00)

Ντέρι – Γουότερφορντ

Αήττητο για την Ντέρι στις πρώτες τέσσερις στροφές του πρωταθλήματος με 2 νίκες 2 ισοπαλίες και 3/4 G/G +over 2,5. 4/4 αμφίσκορα στα δικά της η Γουότερφορντ, τα τρία με συνοδεία over 2,5. Over 2,5 (1,90)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’G/G’’

‘’Over’’


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: ΝΕΑ LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!