φρουροσ προγνωστικα 18-12-2023

Καλή βδομάδα σε όλους κι ενώ οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα μας απασχολήσουν ξανά από Φλεβάρη, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων στα περισσότερα πρωταθλήματα θα έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές από αύριο.

Το Σουκού που πέρασε έγραψε -36,5 μονάδες για την στήλη και τα προγνωστικά στοιχήματος, προχωράμε στα σημερινά.

Αταλάντα – Σαλερνιτάνα

Στον πάτο η Σαλερνιτάνα δίχως εκτός έδρας νίκη, η Αταλάντα έρχεται από ντόρτι επί της Ρακόφ έχοντας μόλις 8 παίχτες της 1ης ομάδας στην αποστολή. 5/6 over 2,5 για τους γηπεδούχους στα πιο πρόσφατα, 12 γκολ δέχθηκε η άμυνα των φιλοξενούμενων στα έξι τελευταία δικά τους, δίπλα στο Over 2,5 βάζω και Over 4,5 κόρνερ για την Αταλάντα φτάνοντας στο (1,95)

Βερσαλλίες – Ερ. Αστέρας

Τελευταίο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα των Βερσαλλιών στις 26/11, μπορεί να αράξανε για κυνήγι τα παιδιά στο ανάκτορο όπως συνηθιζόταν άλλωστε μέχρι το 1660 από τους τότε βασιλιάδες. ( Καλά τα λέω Ράγκα ;;) Στα αμιγώς ποδοσφαιρικά, οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη εντός έδρας επίθεση με 18 τέρματα σε 14 αγώνες, ενώ η πρωτοπόρος ομάδα του Αστέρα δέχεται γκολ για 5 σερί εκτός έδρας παιχνίδια. G/G (1,88)

Σπόρτινγκ – Πόρτο

5/6 G/G +over 2,5 για την Σπόρτινγκ στα τελευταία, πετυχαίνοντας 13 τέρματα. 5/6 νίκες τρέχουν οι ‘’Δράκοι’’ με μέσο όρο επιθετικά τα δύο τέρματα, τα τέσσερα τελευταία ραντεβού τους ήταν αμφίσκορα και τα τρία over 2,5. Δίπλα λοιπόν στο G/G θα προσθέσω το under 5,5 αν και δεν το συνηθίζω όπως ξέρετε, απλά βλέποντας την προϊστορία τους, τελευταία φορά που αναμεταξύ τους αναμέτρηση είχε περισσότερα από 5 τέρματα ήταν το μακρινό 2010. Για να ολοκληρωθεί το combo προσθέτω και από μια κάρτα για τις δύο ομάδες φτάνοντας στο (1,95)

Προγνωστικά Στοιχήματος