Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Σήμερα ο καιρός σε Αγγλία και Σκοτία είναι πολύ άσχημος, κάτι που έχει οδηγήσει την πλειοψηφία των αγώνων στις μικρές κατηγορίες σε αναβολή. Γι’ αυτό και περίμενα όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να μην κινδυνεύει κάποιο παιχνίδι που θα προτείνω με αναβολή. Κάτι που συνέβη στις δύο τελευταίες μου προτάσεις, με μία εξ αυτών να αναβάλλεται, ενώ η άλλη χάθηκε. 

Ήδη σήμερα ένα από τα αρχικά μου σημεία έπεσε “θύμα κακοκαιρίας” και υπήρξε αναβολή, στο Ίστλεϊ – Όλνταμ. Πλέον έχω κρατήσει μόνο μία επιλογή, ας ελπίσουμε να γίνει αυτό το παιχνίδι.

Μίλτον Κέινς Ντονς – Μόρκαμ Προγνωστικά

Οι ΜΚ Ντονς έχουν πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους, μόνο μία ήττα στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Υποδέχονται την Μόρκαμ, η οποία δεν έχει νίκη εδώ και έξι αγώνες, με τέσσερις ήττες. Από πλευράς φόρμας είναι ξεκάθαρο το φαβορί, γι’ αυτό και η απόδοση του άσου είναι πολύ χαμηλή. Βάσει παράδοσης, οι Ντονς δεν έχουν χάσει ποτέ σε πέντε επισκέψεις της Μόρκαμ στο γήπεδό τους. Και τα πέντε παιχνίδια τους έληξαν under 2,5, τα τέσσερα τα κέρδισαν. Δεδομένων και των κακών καιρικών συνθηκών που δυσκολεύουν τους αγωνιστικούς χώρους, μπορεί κάποιος να επιλέξει σε πολύ καλή τιμή και να συνδυάσει τον άσο των Μίλτον Κέινς Ντονς μαζί με under 3,5 στο 2,50 στην Fonbet

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Μίλτον Κέινς Ντονς-Μόρκαμ 1 & Under 3,5 (2,50 στην Fonbet)