Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Πολύ κακή μέρα η χθεσινή, τίποτα δεν πήγε καλά, με την ελπίδα σήμερα να δούμε κάτι διαφορετικό, πάμε να δούμε τη σημερινή μου επιλογή για το στοίχημα.

Και σήμερα οι αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ μονοπωλούν το ενδιαφέρον, αλλά προσωπικά θα ασχοληθώ μόνο με το πιο μεγάλο παιχνίδι, βάσει ονομάτων, της βραδιάς.

Ιντερ – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες παίζουν ξανά φέτος, μετά την περσινή τους «μονομαχία», όπου η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε δύο φορές την Ιντερ. Και στο πρώτο παιχνίδι τους στο «Μπερναμπέου» είχαν μπει αρκετά γκολ, πέντε συνολικά, ενώ στο δεύτερο κέρδισε η «βασίλισσα» με 0-2. Μέχρι στιγμής τα φετινά παιχνίδια των δύο ομάδων στα πρωταθλήματα τους έχουν αρκετά τέρματα, επειδή οι άμυνες τους δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αν και επιθετικά έχουν μεγάλη ποιότητα. Πολύ πιθανόν στο σημερινό παιχνίδι τους να μπουν αρκετά τέρματα, γι’ αυτό και το over 2,5 προσφέρεται σε σχετικά χαμηλή τιμή, μπορεί να πάει και παραπάνω το σκορ. Θα ρισκάρω λίγο περισσότερο και θα ποντάρω στο over 3,5 στο Ιντερ – Ρεάλ Μαδρίτης στο 3,04 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Ιντερ – Ρεάλ Μαδρίτης Over 3,5 (3,04 @ Betshop)