Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome και χρόνια πολλά για μία από τις δύο εθνικές εορτές της χώρας. Την Τρίτη επιβεβαιώθηκε η επιλογή με την μεγαλύτερη απόδοση, η μία δεν βγήκε, η άλλη επέστρεψε το ποντάρισμα της, αλλά ήταν αρκετό το κέρδος. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Και σήμερα θα ασχοληθώ με δύο παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, που πλησιάζει προς το τέλος της.

Σαμπάιο Κορέα – Γκουαρανί Προγνωστικά

Από τις δύο ομάδες που παίζουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αυτή που έχει περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει την άνοδο, είναι η Γκουαρανί. Καμία δεν είναι στα καλύτερα της αυτή την εποχή και ειδικά η φιλοξενούμενη έχει καιρό να κερδίσει μακριά από την έδρα της. Αλλά στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει πολύ καλή παράδοση και δεν έχει χάσει ποτέ από την Σαμπάιο Κορέα, κερδίζοντας στις δύο τελευταίες επισκέψεις στην έδρα της. Εμπεριέχει ρίσκο το ποντάρισμα στη νίκη της Γκουαρανί, αλλά γι’ αυτό πληρώνει τόσο καλά. Το διπλό της Γκουαρανί στο 2,42 στην Betshop.

Κρουζέιρο – Ρέμο Προγνωστικά

Σε αυτή την αναμέτρηση έχουμε ένα από τα σημείο που χαρακτηρίζοντας ως value bets και συνήθως έχουν να κάνουν με αριθμούς τερμάτων ή αποτελέσματα στο ημίχρονο, εκεί που υπάρχουν στατιστικά στοιχεία για να βασιστούμε. Η Κρουζέιρο λοιπόν έχει 9/15 G/G εντός έδρας, δηλαδή σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 60% των αγώνων στο γήπεδό της. Και υποδέχεται την Ρέμο που έχει 10/15 G/G εκτός έδρας, δηλαδή σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 66,6 % των αγώνων μακριά από το δικό της γήπεδο. Και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες απόψε, προσφέρεται σε τιμή 2,22, δηλαδή θεωρείται πώς υπάρχει 100/2,22= 45,05% να επιβεβαιωθεί. Επομένως έχει σημαντική αξία το ποντάρισμα στο G/G στην τιμή 2,22 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

01:00 Σαμπάιο Κορέα – Γκουαρανί 1 (2,42 @ Betshop)

03:30 Κρουζέιρο – Ρέμο G/G (2,22 @ Betshop)