χριστοφορακης προγνωστικα 2006

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Η τελευταία μου επιλογή με την Μιρασόλ επιβεβαιώθηκε, αλλά σήμερα θα ασχοληθώ με ένα στοίχημα σχετικά μακροχρόνιο, ουσιαστικά για τη φάση των ομίλων. 

Περισσότερα γκολ στον όμιλο Προγνωστικά

Η αγορά που θα με απασχολήσει και στην οποία βρήκα μία απόδοση που θεωρώ υπερβολική, είναι το ποια ομάδα θα σκοράρει περισσότερα γκολ στη φάση των ομίλων. Στα προκριματικά, στη φάση των ομίλων, αυτή που τα κατάφερε, με 36 (!) γκολ σε 10 αγώνες, ήταν η Πορτογαλία. Θα μου πείτε δεν είχε κανέναν όμιλο “φωτιά”, αλλά το ίδιο ισχύει και τώρα! Αντιμετωπίζει την συνήθως “τρύπια” αμυντικά Τουρκία, την Τσεχία και την νεοφώτιστη Γεωργία! Και το να βάλει τα περισσότερα γκολ, μία ομάδα που παίζει επιθετικά, προσφέρεται σε απόδοση 9,00! Συνυπολογίστε πώς στον πάγκο της έχει τον Μαρτίνες πρώην τεχνικό του Βελγίου, που σκόραρε πολύ όταν ήταν ο ίδιος εκεί προπονητής! Επομένως κατά τη γνώμη μου αξίζει το ποντάρισμα στην Πορτογαλία να βάλει τα περισσότερα γκολ σε όμιλο στην τελική φάση του EURO στο 9,00 στην Fonbet

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.