Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome! Δεν μας δικαίωσε η Λεβάντια την τελευταία φορά που πρότεινα κάποιο σημείο, σήμερα επιστρέφουμε στα γνώριμα λημέρια της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, όπου ξεχώρισα ένα παιχνίδι από τα έξι που διεξάγονται απόψε στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Βίλα Νόβα – Βάσκο Ντα Γκάμα Προγνωστικά

Η Βίλα Νόβα είναι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, έχει μόνο μία νίκη στον πρώτο γύρο που ολοκληρώθηκε μέσα στην εβδομάδα, αλλά με πολλές ισοπαλίες. Και έχουν περάσει 13 αγώνες από τότε που κέρδισε μοναδική φορά. Εχει και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Απέναντι της θα βρει μία Βάσκο Ντα Γκάμα που είναι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχει πολλές νίκες εκτός, αλλά σε ένα πρωτάθλημα που έπειτα από έναν ολόκληρο πρώτο γύρο, η ομάδα με τις περισσότερες νίκες μακριά από την έδρα της έχει μόλις τέσσερις. Τρεις έχει η Βάσκο που είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Βίλα Νόβα. Γι’ αυτό και αξίζει κάποιος να ποντάρει στο διπλό στο 2,55 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:30 Βίλα Νόβα – Βάσκο Ντα Γκάμα 2  (2,55 @ Fonbet)