Ενας βαθμός ισούται με παραμονή!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η Νιούπορτ έχασε χθες, επειδή αποβλήθηκε νωρίς παίκτης της, ευτυχώς η Μπόρεχαμ Γουντ ισοφάρισε, επέστρεψε το ποντάρισμα και γλιτώσαμε το 0/2. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές από το στοίχημα.

Απόψε θα ασχοληθώ μόνο με αγώνες από Βραζιλία και με τους δύο που διεξάγονται για την δεύτερη κατηγορία, έστω και αν μόνο ο ένας έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Κρουζέιρο – Ναούτικο Προγνωστικά

Η Κρουζέιρο είναι τελείως αδιάφορη βαθμολογικά, ενώ μετά τα υπόλοιπα αποτελέσματα, η Ναούτικο θέλει μόλις ένα βαθμό για να μείνει στην κατηγορία! Ενδεχομένως να μην χρειαστεί και κανέναν, αλλά σε ένα παιχνίδι που η γηπεδούχος είναι καλύτερη ομάδα όμως αδιάφορη και η φιλοξενούμενη που ζορίζεται εκτός έδρας (8 ήττες στα 10 τελευταία που δεν κερδίζει) θέλει έναν βαθμό, το να προσφέρεται το Χ σε τόσο δελεαστική απόδοση, είναι σαν να μας υποχρεώνει να το παίξουμε. Το Χ στο 2,76 στην Betshop.

Πόντε Πρέτα – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας Προγνωστικά

Εδώ έχουμε ένα τελείως αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, κάτι που τις περισσότερες φορές ευνοεί την εμφάνιση αρκετών τερμάτων σε ανάλογες αναμετρήσεις. Πόσο μάλλον όταν συνεπικουρούν σε αυτό και τα στατιστικά των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα η Πόντε Πρέτα έχει 10/18 over 2,5 εντός έδρας, οκτώ στα 13 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. Και η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας έχει 10/18 over 2,5 εκτός έδρας, δύο συνεχόμενα ανεξαρτήτως έδρας. Επομένως σε οποιαδήποτε τιμή άνω του 2,00 έχει αξία το ποντάρισμα στα πολλά γκολ. Το over 2,5 στο 2,33 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Κρουζέιρο – Ναούτικο X (2,76 @ Betshop)

23:15 Πόντε Πρέτα – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας Over 2,5 (2,33 @ Betshop)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…