Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Οι επιτυχίες στην Βραζιλία συνεχίζονται, 2/2 και χθες, ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε σε ίδιο ρυθμό. Δηλαδή οι στοιχηματικές να βγάζουν τιμές βάσει ονομάτων και ιστορίας και αυτές οι ομάδες να παραμένουν σε «ύπνωση»! Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές από το στοίχημα.

Απόψε διεξάγονται εφτά παιχνίδια για την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, δεν προκύπτουν πολλά, αλλά κάτι βγαίνει…

Σαπεκοένσε – Μπαΐα Προγνωστικά

Αρχίζουμε με το παιχνίδι που γίνεται νωρίς, πρωί ώρα Βραζιλίας, όπου η Σαπεκοένσε υποδέχεται την Μπαΐα. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ακόμη την πρώτη τους νίκη στη σεζόν. Δεν ξέρω αν θα την πάρουν, αυτό που μοιάζει πολύ πιθανό, βάσει δικών τους στατιστικών, αλλά και των αντιπάλων τους, είναι να μπουν γκολ στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έχουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, πέντε σερί G/G, ενώ γενικά στη σεζόν στην έδρα της έχει μόλις ένα περισσότερο under απ’ ότι over (εφτά έναντι έξι). Από την άλλη μεριά στους αγώνες της Μπαΐα έχουν μπει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, με 3/3 G/G μαζί με over 2,5 εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα. Με αυτά τα δεδομένα δεν γίνεται να προσφέρεται ως αουτσάιντερ το over 2,5 σε απόδοση 2,26 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Σαπεκοένσε – Μπαΐα Over 2,5 (2,26 @ Betshop)

ΥΓ. Σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια πανηγύριζε όλη η Ελλάδα, σε μία στιγμή που ο καθένας θυμάται που βρισκόταν! Ένα θαύμα που ανάλογο του δεν έχει επιτευχθεί, αποτελεί ερωτηματικό αν συμβεί και στο μέλλον. Πώς περνάει ο καιρός…