Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δυστυχώς από τους αγώνες του Σαββάτου επιβεβαιώθηκε μόλις η μία από τις τρεις μου επιλογές. Βέβαια ήταν αρκετή η απόδοση (3,00 για την ακρίβεια), ώστε να εξασφαλίσει πώς δεν υπήρξε χασούρα, αλλά είναι κρίμα, γιατί ένα από τα άλλα δύο να έβγαινε, το κέρδος θα ήταν σημαντικό. 

Σήμερα διεξάγεται η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν είδα κάτι που να με ιντριγκάρει. Αντιθέτως υπάρχει ένας αγώνας στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας που έχει τραβήξει την προσοχή μου και μόνο με αυτόν θα ασχοληθώ. Άλλωστε η απόδοση του είναι τόσο υψηλή που φτάνει από μόνο του. 

Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας-Σαπεκοένσε Προγνωστικά

Το πρωτάθλημα της Serie B στην Βραζιλία είναι τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζόν. Τα περισσότερα παιχνίδια έχουν γίνει και το Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας-Σαπεκοένσε έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για μόνο μία από τις δύο ομάδες. Η Σαπεκοένσε είναι εντός ζώνης υποβιβασμού και αν κερδίσει απόψε θα βγει εκτός αυτής! Το ενδιαφέρον είναι πώς τις τρεις τελευταίες νίκες της, τις πήρε μακριά από το γήπεδο της, τις δύο απέναντι σε ομάδες που διεκδικούν άνοδο, τις Νοβοριζοντίνο, Κρισιούμα, καλύτερες από τη σημερινή της αντίπαλο.

👉 Δες εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες

Η Κλαμπ μαθηματικά και μόνο έχει πιθανότητες ανόδου. Αλλά ουσιαστικά ούτε οι άνθρωποι της δεν το πιστεύουν, ο προπονητής της δήλωσε πώς πρέπει να μάθουν από τα φετινά λάθη για τη νέα σεζόν! Οι Βραζιλιάνοι έχουν αποδείξει στο παρελθόν πολλάκις, πώς περισσότερο προσομοιάζουν σε ομάδες μεσογειακών πρωταθλημάτων. Δηλαδή όποιος χρειάζεται πιο πολύ τη νίκη, την παίρνει. Αλλά επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας και καθώς το επιτρέπει και η απόδοση, θα πάρω την κάλυψη επιστροφής πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας. Το διπλό με DNB της Σαπεκοένσε στο 3,40 στην Fonbet

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

00:00 Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας-Σαπεκοένσε 2 (DNB) (3,40 στην Fonbet)