Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν πήγε καλά το Σάββατο από πλευράς στοιχήματος, ενώ και το Κατάρ χθες αποδείχθηκε κατώτερο των προσδοκιών μου, πολύ κακό, δεν το περίμενα έτσι, παραδέχομαι πώς την «πάτησα». Σήμερα θα ασχοληθώ με τους τρεις τελευταίους ομίλους του παγκοσμίου κυπέλλου και κάποια μακροχρόνια στοιχήματα από αυτούς, αφού έχουμε ακόμη μέρες μέχρι να ξεκινήσουν.

Βέβαια για να είμαι απολύτως ειλικρινής δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές από τους συγκεκριμένους ομίλους, όπου υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, με τα αουτσάιντερ να είναι αρκετά δύσκολο να κάνουν κάποια έκπληξη. Θα ρισκάρω λίγο περισσότερο, ελπίζω προς δικαίωση!

Παγκόσμιο Κύπελλο 6ος όμιλος Προγνωστικά

Σε αυτόν τον όμιλο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μην πάρουν την πρόκριση Βέλγιο και Κροατία που δείχνουν σε λίγο καλύτερη κατάσταση από τις άλλες δύο ομάδες (Μαρόκο, Καναδάς). Αλλά έχει ενδιαφέρον το ποιος θα τερματίσει πρώτος. Το Βέλγιο θεωρείται ισχυρό φαβορί, όμως παρόλο που η Κροατία έχει τέσσερα χρόνια στην «πλάτη» της, ουσιαστικά είναι πάνω – κάτω η ίδια ομάδα που έφτασε στον τελικό του προηγούμενου παγκοσμίου κυπέλλου. Δεν είναι τόσο δύσκολο να κερδίσει σε ένα παιχνίδι το Βέλγιο, αν θέλει κάποιος να ποντάρει στον όμιλο αυτό, αξίζει να ποντάρει στην πρωτιά της Κροατίας στον όμιλο στο 2,95 στην Fonbet.

Παγκόσμιο Κύπελλο 7ος όμιλος Προγνωστικά

Σε αυτόν τον όμιλο το μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει, τουλάχιστον στα «χαρτιά», με το ποια ομάδα θα τερματίσει πίσω από την Βραζιλία και θα πάρει την πρόκριση από τον όμιλο. Θα παλέψουν δύο ευρωπαϊκές ομάδες, η Ελβετία και η Σερβία. Η πρώτη έχει την εμπειρία, η δεύτερη τον ενθουσιασμό και ίσως πιο ποιοτικό ρόστερ, ειδικά στην επίθεση. Θα ρισκάρω και εδώ, θα εμπιστευτώ την βαλκανική ομάδα, που άφησε και καλές εντυπώσεις στα προκριματικά και στα τελευταία παιχνίδια του Nations League. Η πρόκριση της Σερβίας από τον όμιλο στο 2,00 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

Κροατία πρώτη στον όμιλο  2,95 @ Fonbet

Σερβία πρόκριση από όμιλο 2,00 @ Fonbet