Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους του Bethome! Από τα δύο σημεία που πρότεινα χθες, επιβεβαιώθηκε μόνο το ένα, αλλά ήταν αυτό με την μεγαλύτερη απόδοση, επομένως προσέφερε και σημαντικό κέρδος! Σπανίως τα «λέμε» Δευτέρα, αλλά σήμερα υπάρχει ένα παιχνίδι σε καλή απόδοση που τράβηξε την προσοχή μου και με αυτό θα ασχοληθώ.

Πρόκειται για μία αναμέτρηση της δεύτερης εθνικής κατηγορίας της Βραζιλίας, εκεί που το πρωτάθλημα πλησιάζει στην ολοκλήρωση του.

Σπορτ Ρεσίφε – Μπαϊα Προγνωστικά

Η Σπορτ Ρεσίφε έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της, αμφότερα όμως εκτός έδρας, χωρίς να σκοράρει καν, με αποτέλεσμα να παραμένει στο -5 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου. Σε αυτές είναι η Μπαϊα, η οποία έχει ένα «αβάντζο» εφτά βαθμών από την 5η θέση που δεν εξασφαλίζει άνοδο. Επομένως αυτή τη στιγμή οι γηπεδούχοι μοιάζουν να χρειάζονται πολύ περισσότερο τη νίκη. Αλλά το βασικό στοιχείο και των δύο είναι πώς βασίζονται πάρα πολύ στην έδρα τους ειδικά τώρα τελευταία. Η Σπορτ έχει τρεις σερί νίκες, έξι στα 10 τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, τη στιγμή που η Μπαϊα έχει τρεις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα μακριά από το γήπεδό της, χωρίς νίκη σε αυτό το διάστημα! Συν τοις άλλοις υπάρχει και κακή παράδοση για την Μπαϊα σε αυτό το γήπεδο, αφού τελευταία φορά κέρδισε το 2010, έχοντας από τότε έξι ήττες σε εννιά επισκέψεις, οι τέσσερις στις πιο πρόσφατες σε αυτό. Με αυτά τα δεδομένα αξίζει κάποιος να ποντάρει στον άσο της Σπορτ Ρεσίφε στο 2,35 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

02:00 Σπορτ Ρεσίφε – Μπαϊα 1 (2,35 @ Fonbet)