Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Μέτρια ξεκίνησε η φετινή χρονιά, αφού επιβεβαιώθηκε η μία από τις δύο μου επιλογές, τουλάχιστον αυτή με την μεγαλύτερη απόδοση! Πάμε να δούμε τι κρατάω από την σημερινή «φτωχή» μέρα.

Στην Αγγλία διεξάγονται αγώνες για το Λιγκ Τρόφι και κάποια εξ αναβολής παιχνίδια, αναγκαστικά θα ασχοληθώ με το πρώτο, αν και δεν αποτελεί την αγαπημένη μου διοργάνωση.

Χάρογκεϊτ – Καρλάιλ Προγνωστικά

Η Χάρογκεϊτ έχει να παίξει δύο εβδομάδες, από τότε που κέρδισε εκτός την Τρανμίρ και πέρασε σε αυτή την φάση του θεσμού. Σε κάθε περίπτωση είναι πιο χαλαρή από την αντίπαλο της που έπαιξε κανονικά στις γιορτές και κέρδισε τους δύο τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της, οι οποίοι ήταν και πολύ κρίσιμοι βαθμολογικά, δείχνοντας χαρακτήρα. Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι έχουν τρεις σερί ήττες στο γήπεδό τους. Επομένως δεν μοιάζει τόσο δυνατό φαβορί η Χάρογκεϊτ, αξίζει σε παρόμοια απόδοση, ίσως και λίγο μεγαλύτερη, να ποντάρει κάποιος σε δύο αποτελέσματα έναντι ενός. Το Χ2 (Δ.Ε) στο 1,90 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ  «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Χάρογκεϊτ – Καρλάιλ Χ2 (Δ.Ε) (1,90 @ Fonbet)