Δύο επιλογές με κάλυψη

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Bethome. Και την Τετάρτη είχαμε δύο στις δύο επιτυχίες με εθνικές ομάδες. Κρίμα που τελείωσαν! Μάλλον πρέπει να τις πάρω πιο «ζεστά» την επόμενη φορά, αν και θα καθυστερήσουμε να τις δούμε ξανά μπροστά μας. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές για το στοίχημα.

Συνήθως τις Παρασκευές παίρνω ρεπό, αλλά η σημερινή μέρα είναι διαφορετική. Και αυτό καθώς την Κυριακή είναι Πάσχα για τους καθολικούς, με αποτέλεσμα οι μικρές αγγλικές κατηγορίες να παίζουν σήμερα και την Δευτέρα! Επομένως θα υπάρξει στήλη και τη Δευτέρα, κάτι που δεν συνηθίζεται! Φυσικά οι επιλογές μου είναι από Λιγκ 2 και Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας, εμπεριέχουν λίγο ρίσκο, γι’ αυτό προσφέρονται και με κάλυψη.

Κέιμπριτζ – Μόρκαμ Προγνωστικά

Η Κέιμπριτζ συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, όμως αντιμετωπίζει μία Μόρκαμ που είναι μόλις πέντε βαθμούς πίσω της, έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν τα δύο τελευταία παιχνίδια τους, αλλά με πολύ ζόρι, με ίδιο σκορ (1-0). Με αυτό κέρδισε και τα δύο τελευταία παιχνίδια της η Μόρκαμ. Και μάλιστα η πιο πρόσφατη νίκη της ήταν επί της πρωτοπόρου Τσέλτεναμ, ρίχνοντας την από την κορυφή. Σε καμία περίπτωση το σετ αποδόσεων δεν θα έπρεπε να δίνει τόσο μεγάλο φαβορί την Κέιμπριτζ. Και επειδή μπορούμε να πάρουμε και την κάλυψη της ισοπαλίας, αξίζει κάποιος να ποντάρει στο διπλό της Μόρκαμ με DNB σε απόδοση 2,17 στην Betshop.

Ολντερσοτ – Στόκπορτ Προγνωστικά

Εδώ έχουμε την Στόκπορτ να προσφέρεται ως «καυτό» φαβορί, αν και δεν έχει κερδίσει ποτέ στην ιστορία της την Ολντερσοτ. Και ειδικά σε αυτό το γήπεδο έχει 2/2 ήττες όποτε το επισκέφτηκε. Η Ολντερσοτ προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Νοτς Κάουντι, ενώ η Στόκπορτ μακριά από την έδρα της έχει μόλις μία νίκη στους έξι τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της! Δεν δικαιολογείται να θεωρείται τόσο δεδομένη η νίκη της. Και εδώ μπορούμε λόγω σετ αποδόσεων να πάρουμε την κάλυψη της ισοπαλίας. Ο άσος της Ολντερσοτ με DNB σε απόδοση 2,93 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Κέιμπριτζ – Μόρκαμ 2 DNB (2,17 @ Betshop)

17:00 Ολντερσοτ – Στόκπορτ 1 DNB  (2,93 @ Betshop)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…