Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φίλους του Bethome. Σχετικά καλά πήγε το περασμένο Σάββατο, αφού οι δύο αγγλικές μου επιλογές επιβεβαιώθηκαν, αλλά χάθηκε αυτή από την Σκοτία. Όμως ήταν αρκετές όχι απλά να δώσουν κέρδος, αλλά να δώσουν και σημαντικό κέρδος. 

Απόψε έχουμε την περίφημη αγγλική Boxing Day, με αναμετρήσεις σε όλα τα αγγλικά πρωταθλήματα. Με κάποιες των χαμηλών κυρίως κατηγοριών θα ασχοληθώ εγώ, πάμε να τις δούμε. 

Σάλφορντ-Τρανμίρ Προγνωστικά

Η Σάλφορντ δεν είναι στα καλύτερα της αυτή την εποχή, με τέσσερις ήττες και ισοπαλίες στους οκτώ τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει, ενώ ειδικά στο πρωτάθλημα δεν κερδίζει εδώ και εφτά αγωνιστικές, με τέσσερις ήττες. Και στο γήπεδό της επίσης δεν έχει νίκη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Από την άλλη μεριά, η Τρανμίρ δεν έχει νίκη στους 18 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της! Όμως έχει καλή παράδοση στην έδρα της Σάλφορντ, επομένως αν είναι να κερδίσει κάπου εκτός, τότε πιθανόν να το πετύχει σε μία “φιλόξενη” έδρα γι’ αυτήν. Με αρκετό ρίσκο, όπως καταδεικνύει και η απόδοση, το διπλό της Τρανμίρ στο 2,75 στην Fonbet

Ντόρκινγκ-Όξφορντ Σίτι Προγνωστικά

Η Ντόρκινγκ έχει τρεις νίκες στους πέντε τελευταίους εντός έδρας αγώνες της, ενώ έχει και καλή παράδοση απέναντι στην Όξφορντ Σίτι, με τρεις σερί νίκες στο γήπεδό της κόντρα σε αυτήν. Από την άλλη μεριά, η Όξφορντ Σίτι έχει τέσσερις σερί ήττες, πέντε στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Και γενικώς, μακριά από την έδρα της έχει φέτος μόλις μία νίκη και εφτά ήττες σε 13 αγώνες. Επομένως έχει λογική το ποντάρισμα στον άσο της Ντόρκινγκ στο 2,00 στην Fonbet

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Σάλφορντ-Τρανμίρ 2 (2,75 στην Fonbet)

17:00 Ντόρκινγκ-Όξφορντ Σίτι 1 (2,00 στην Fonbet)