Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Αρκετά καλά πήγαν οι προτάσεις του Σαββάτου, αφού επιβεβαιώθηκαν οι δύο από τις τρεις, επομένως βγήκε ένα σχετικά καλό κέρδος. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Επιστροφή στη δράση για το Champions League, αλλά υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και από εκεί έχω αντλήσει τις προτάσεις μου για φέτος, όπως συνήθως! Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Γουόλσολ – Μπράντφορντ Προγνωστικά

Η Γουόλσολ δεν έχει νίκη εδώ και 10 αγώνες, με εφτά ισοπαλίες, ενώ οι δύο από τις τρεις ήττες της σε αυτό το διάστημα έχουν έρθει στο γήπεδό της. Η Μπράντφορντ έχει τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στη League 2, εννιά συνολικά, με τρεις σερί νίκες εκτός, ενώ και γενικώς έχει τρεις συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχθεί καν γκολ! Επιπλέον, η Μπράντφορντ είναι αήττητη, ανεξαρτήτως έδρας, από το 2019 από την Γουόλσολ, με δύο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες, οι τρεις εκ των οποίων στα ισάριθμα παιχνίδια της σε αυτό το γήπεδο! Με αυτά τα δεδομένα αξίζει το ποντάρισμα στο διπλό της Μπράντφορντ στο 2,65 στην Fonbet.

Γέοβιλ – Ιστλεϊ Προγνωστικά

Η Γέοβιλ έχει συμπληρώσει εφτά σερί αγώνες χωρίς νίκη, με τέσσερις ήττες σε αυτό το διάστημα, χωρίς να έχει κερδίσει στους πέντε πιο πρόσφατους εντός, με δύο ήττες. Και από την άλλη μεριά η Ιστλεϊ έχει έξι νίκες στα εφτά τελευταία παιχνίδια της, με τέσσερις σερί νίκες μακριά από το γήπεδό της! Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς πιο φορμαρισμένοι, αξίζει κάποιος να επιλέξει το διπλό της Ιστλεϊ στο 2,45 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Γουόλσολ – Μπράντφορντ 2 (2,65 @ Fonbet)

21:45 Γέοβιλ – Ιστλεϊ  2 (2,45 @ Fonbet)