Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μέτριο το ξεκίνημα του Μαρτίου, πάλι επιβεβαιώθηκε η μία από τις δύο επιλογές μου. Ευτυχώς η μεγαλύτερη, αλλά κυρίως δικαιώθηκε ο τρόπος σκέψης μου. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου προτάσεις.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με παιχνίδια από το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως συνηθίζω τέτοιες μέρες, όταν δηλαδή υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια από Αγγλία και Σκοτία. Βρήκα δύο αγώνες από τις μικρές κατηγορίες των συγκεκριμένων χωρών, με αυτούς θα ασχοληθώ. 

Όλνταμ – Μπρόμλεϊ Προγνωστικά

Εδώ έχουμε δύο ομάδες που ίσως συναντηθούν και στα play off για την άνοδο. Η Ολνταμ έχει πέντε ήττες και μόλις τρεις νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια στην έδρα της. Και η Μπρόμλεϊ εκτός έχει λιγότερες νίκες μόνο από τη σημερινή της αντίπαλο! Απλά επειδή παίζει και το ενδεχόμενο μίας ισοπαλίας, αξίζει κάποιος να επιλέξει το διπλό με την κάλυψη της επιστροφής του πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας. Το διπλό της Μπρόμλεϊ με DNB στο στο 2,20 στην Fonbet

Στρανράερ – Νταμπάρτον Προγνωστικά

Στη Λιγκ 2 της Σκοτίας, η Στρανράερ έχει τρεις αγώνες να κερδίσει, φέρνοντας ισοπαλία χωρίς γκολ στον τελευταίο στην έδρα της. Η Νταμπάρτον μετά από ένα διάστημα με αρνητικά αποτελέσματα, πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες. Και δείχνει να ανακάμπτει την κατάλληλη χρονική στιγμή, κάτι που πέρυσι δεν συνέβη και της στοίχισε την άνοδο. Αξίζει κάποιος, στην τιμή που προσφέρεται να ποντάρει στο διπλό της Νταμπάρτον στο 2,20 στην Fonbet

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Όλνταμ-Μπρόμλεϊ 2 (DNB) (2,20 στην Fonbet)

21:45 Στρανράερ – Νταμπάρτον 2 (2,20 στην Fonbet)