Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome! Δεν κατάφερε να κερδίσει η Σπορτ Ρεσίφε, ευτυχώς δεν έχασε κιόλας, με αποτέλεσμα να επιστραφεί το ποντάρισμα μας. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Απόψε λέω να ασχοληθώ και με το πρωτάθλημα Αργεντινής, ενώ υπάρχει και επιλογή από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

Χιμνάσια Λα Πλάτα – Κολόν Σάντα Φε Προγνωστικά

Η Χιμνάσια Λα Πλάτα υποδέχεται την Κολόν Σάντα Φε, από την οποία έχασε εντός μία και μοναδική φορά, το 2009, με 1-2, έχοντας γενικώς 11 νίκες σε 15 παιχνίδια που την έχει φιλοξενήσει! Και μπορεί να προέρχεται από ήττα, αλλά ήταν η πρώτη της έπειτα από 12 αγώνες στους οποίους είχε 10 νίκες, με εφτά σερί στο γήπεδό της! Και από την άλλη μεριά η Κολόν μακριά από την έδρα της έχει να κερδίσει από τις 23 Φεβρουαρίου, αν και έχει εφτά ισοπαλίες στους 13 τελευταίους αγώνες εκτός που δεν έχει νίκη! Τώρα αν με αυτά τα δεδομένα εσείς θα προσφέρατε τον άσο σε τιμές σαν αυτές που κυκλοφορούν, κάτι γνωρίζετε περισσότερο από μένα… Ο άσος της Χιμνάσια Λα Πλάτα στο 2,02 στην Fonbet.

Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας – Μπρούσκε Προγνωστικά

Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας δείχνει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την Μπρούσκε, κάτι που φαίνεται και από τον βαθμολογικό πίνακα και τη θέση των δύο ομάδων. Δεν είναι απλά πώς η γηπεδούχος προέρχεται από νίκη και η φιλοξενούμενη από ήττα. Η Κλαμπ είναι αήττητη εδώ και εφτά αγώνες, ενώ γενικά στους 10 τελευταίους έχασε μόνο στο γήπεδο της πρωτοπόρου Κρουζέιρο. Και από την άλλη μεριά η Μπρούσκε έχει τις περισσότερες ήττες στο πρωτάθλημα. Με αυτά τα δεδομένα, η απόδοση της πιθανής νίκης των γηπεδούχων είναι πάρα πολύ ελκυστική, ο άσος της Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας στο 2,25 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:30 Χιμνάσια Λα Πλάτα – Κολόν Σάντα Φε 1  (2,02 @ Fonbet)

22:00 Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας – Μπρούσκε 1  (2,25 @ Fonbet)