αντυπας-προγνωστικα-2002

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και τα λίγα παιχνίδια, από τα οποία δεν προέκυψε κάποια επιλογή, τις προηγούμενες ημέρες, είχαν ως αποτέλεσμα να έχουμε να τα «πούμε» από το περασμένο Σάββατο. Τότε πάντως η στήλη τα πήγε αρκετά καλά, με 2/3 επιλογές να δικαιώνονται σε αποδόσεις που προσέφεραν και καλό κέρδος σε όσους τις εμπιστεύτηκαν. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Απόψε ξεκινούν τα προκριματικά για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2024 που θα διεξαχθεί στην Γερμανία και ελλείψει άλλων αγώνων, αναγκαστικά θα ασχοληθώ με αυτά, παρόλο που δεν είμαι και πολύ φαν αναμετρήσεων εθνικών ομάδων! Κυρίως γιατί τις περισσότερες φορές υπάρχουν πολύ δυνατά φαβορί, ένα παιχνίδι που δεν με εκφράζει στο στοίχημα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πρώτη αγωνιστική ομίλων! Αλλά υπήρξαν δύο αγώνες που τράβηξαν την προσοχή μου.

Βοσνία Ερζεγοβίνη-Ισλανδία Προγνωστικά

H Βοσνία Ερζεγοβίκη τα πήγε περίφημα στο Nations League, κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου της, ανέβηκε κατηγορία, αλλά κυρίως εξασφάλισε μία δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αν δεν περάσει από αυτόν τον όμιλο. Εχει κερδίσει τους τέσσερις τελευταίους αγώνες που έχει παίξει στην έδρα της, αλλά τους τρεις με σκορ 1-0! Από την άλλη μεριά, η Ισλανδία στα 22 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έχει 12 ήττες και κέρδισε μόνο δύο φορές το Λίχτενσταϊν, εντός και εκτός έδρας, και μία την Ρουμανία εντός! Γενικώς όμως είναι ομάδα που παίζει σφιχτά και κλειστά. Γι’ αυτό και θα συνδυάσω τον άσο με τα λίγα γκολ, ώστε να ανέβει λίγο η απόδοση του. Ο άσος της Βοσνίας μαζί με το under 3,5 στο 2,20 στην Fonbet.

Σλοβακία-Λουξεμβούργο Προγνωστικά

Η Σλοβακία βρίσκεται σε πορεία ανανέωσης, θα παίξει σήμερα και χωρίς τον αρχηγό της, τον βασικό κεντρικό αμυντικό Σκρίνιαρ, ενώ από την άλλη μεριά το Λουξεμβούργο βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, τόσο σε εθνικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Γι’ αυτό και υπάρχει το συγκεκριμένο σετ αποδόσεων σε αυτό το παιχνίδι, αξίζει κάποιος να κυνηγήσει την έκπληξη. Το Χ2 (Δ.Ε) του Λουξεμβούργου στο 2,45 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Βοσνία Ερζεγοβίνη-Ισλανδία 1 & Under 3,5 (2,20 @ Fonbet)

21:45 Σλοβακία-Λουξεμβούργο Χ2 (Δ.Ε) (2,45 @ Fonbet)