Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Η Σαπεκοένσε προηγήθηκε χθες, αλλά τελικά πάλι έχασε στο γήπεδό της! Μάλλον θα πρέπει να χάσει εκτός πρώτα για να πετύχει νίκη στην έδρα της! Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Απόψε θα ασχοληθώ με δύο αγώνες που γίνονται αρκετά νωρίς, στη Νότιο Κορέα.

Ιντσεον Γιουνάιτεντ – Γκανγκβόν Προγνωστικά

Αυτό το σημείο το επέλεξα καθαρά λόγω απόδοσης, αφού μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η τιμή του άσου, δεδομένου πώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται έξι θέσεις και εννιά βαθμούς πιο ψηλά από τους φιλοξενούμενους. Επιπλέον η Γκανκγβόν ακόμη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μακριά από την έδρα της στο πρωτάθλημα, αν και έχει τέσσερις ισοπαλίες σε εφτά παιχνίδια. Όμως με αυτά τα δεδομένα, αξίζει κάποιος να επιλέξει τον άσο της Ιντσεον Γιουνάιτεντ στο 2,50 στην Fonbet.

Σεούλ – Ουλσάν Προγνωστικά

Η Σεούλ προέρχεται από νίκη, ενώ η Ουλσάν από ήττα. Όμως οι φιλοξενούμενοι είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, έχοντας πολλές νίκες μακριά από την έδρα της, έξι σε οκτώ αγώνες. Επιπλέον έχει πάρα πολύ καλή παράδοση απέναντι στην Σεούλ, αφού είναι αήττητη από αυτήν από το 2017, όταν και είχε χάσει σε αυτό το γήπεδο με 3-0. Από τότε έχουν παίξει 13 αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας, έχοντας 10 νίκες, αν και οι τρεις ισοπαλίες έχουν έρθει στην έδρα της Σεούλ, σε έξι παιχνίδια εκεί. Σε κάθε περίπτωση και με τη γενικότερη παρουσία των δύο ομάδων, αξίζει κάποιος να ποντάρει στο διπλό της Ουλσάν στο 2,07 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

13:30 Ιντσεον Γιουνάιτεντ – Γκανγκβόν 1 (2,50 @ Fonbet)

13:30 Σεούλ – Ουλσάν 2 (2,07 @ Fonbet)