Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μέτρια μέρα το περασμένο Σάββατο για το στοίχημα, όσον αφορά σε εμένα, αφού επιβεβαιώθηκαν μόνο οι δύο από τις τέσσερις επιλογές μου, βγήκε βέβαια, λόγω αποδόσεων, ένα μικρό κέρδος, αλλά όχι ικανοποιητικό, κατά τη γνώμη μου. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Και σήμερα διεξάγονται κάποιοι εξ αναβολής αγώνες από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και Σκοτίας. Δύο παιχνίδια ξεχώρισα, ένα από κάθε χώρα.

Χάρογκεϊτ – Νορθάμπτον Προγνωστικά

Πέρυσι η Νορθάμπτον κέρδισε και τα δύο παιχνίδια της με την Χάρογκεϊτ.  Προέρχεται από νίκη, μακριά από την έδρα της, ούσα μία από τις πέντε ομάδες με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στην κατηγορία, οκτώ σε 16 αγώνες!  Από την άλλη μεριά η Χάρογκεϊτ δεν έχει νίκη εδώ και πέντε αγώνες στην έδρα της, με τρεις ήττες. Και μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι έχουν σαφώς οι φιλοξενούμενοι, αξίζει κάποιος να ποντάρει στο διπλό της Νορθάμπτον  στο 2,00 στην Fonbet.

Μπόνιρινγκ Ρόουζ – Φόρφαρ Προγνωστικά

Στη Λιγκ 2 της Σκοτίας η Φόρφαρ παλεύει για να μπει στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο. Και αντιμετωπίζει την ουραγό Μπόνιρινγκ Ρόουζ, η οποία έχει έξι ήττες στα εφτά τελευταία παιχνίδια της, τέσσερις σερί στα πιο πρόσφατα στο γήπεδό της. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μεριά είναι αήττητοι εδώ και έξι παιχνίδια, με τέσσερις νίκες, τρεις στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός που δεν έχουν χάσει. Επομένως δείχνει να αξίζει το ποντάρισμα στο διπλό της Φόρφαρ στο 2,15 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Χάρογκεϊτ – Νορθάμπτον 2 (2,00 @ Fonbet)

21:45 Μπόνιρινγκ Ρόουζ – Φόρφαρ  2 (2,15 @ Fonbet)