Διορθώνει τα… λάθη της η Βαλένθια

Καλημέρα σας. Μεγάλη ήταν η κατάρρευση του Περιστερίου στην τελευταία περίοδο, καθώς δεχόμενο σερί 11-0 έχασε από τον Κολοσσό στη Ρόδο, με 80-65. Έτσι δεν επιβεβαιώθηκε το χθεσινό μας ποντάρισμα στο στοίχημα

Από την Ελλάδα θα μεταφερθούμε στην Ισπανία και το μεγαλύτερο ματς της αγωνιστικής.

Βαλένθια – Μπασκόνια Προγνωστικά

Τη Βαλένθια την είχαμε στηρίξει κόντρα στη Βιλερμπάν, αλλά μας πλήγωσε παρουσιάζοντας ένα κακό πρόσωπο. Ωστόσο, οι «νυχτερίδες» είναι από τις ομάδες που διορθώνουν τα… λάθη τους και σπάνια κάνουν δύο κολλητές ήττες.

Φαίνεται να έχει «σκάσει» η Μπασκόνια. Τα διαδοχικά παιχνίδια και το μικρό ροτέισον δημιουργούν προβλήματα στους Βάσκους, κάτι που φάνηκε και στην εντός έδρας ήττα από την Άλμπα, την Παρασκευή.

Μιλώντας για στοίχημα, θα κρατήσουμε τον «άσο», στο 1,78, στην Bwin. Η κόπωση είναι φανερή στην Μπασκόνια και είναι στο χέρι της Βαλένθια να την εκμεταλλευτεί. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Βαλένθια – Μπασκόνια | 1 (1,[email protected] Bwin)

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.