Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Η τελευταία μου στήλη, πριν τρεις μέρες, απλά ήταν σαν να μην γράφηκε, καθώς απλώς επέστρεψε το ποντάρισμα πίσω. Πάμε να δούμε τη σημερινή μου, στις οποίες βρίσκεται η ίδια ομάδα με που πρωταγωνίστησε και στην τελευταία μου πρόταση!

Γκοϊάς – Μποταφόγκο Σάο Πάουλο Προγνωστικά

Η Γκοϊάς δεν κατάφερε να μας κάνει τα κέφια απέναντι στην Παϊσαντού, να δούμε αν θα με επιβεβαιώσει σήμερα. Παραμένει μία από τις δύο ομάδες που δεν έχουν ήττα στο εθνικό πρωτάθλημα, ενώ ειδικά στο γήπεδό της δεν έχει χάσει μέσα στο 2024, με εννιά νίκες σε 12 αγώνες, οι τρεις τελευταίες χωρίς να δεχθεί γκολ! Η Μποταφόγκο σκοράρει σπάνια, έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και ακόμη δεν έχει νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα! “Καυτό” φαβορί η Γκοϊάς, απλά για να πάρουμε καλή τιμή στην απόδοση, δεν αναμένονται πολλά τέρματα στο παιχνίδι και θα ποντάρουμε στον άσο μαζί με under 3,5 στο 1,98 στην Fonbet

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα