Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν επιβεβαιώθηκε η επιλογή της Τετάρτης, αν και βλέποντας τα στιγμιότυπα του αγώνα, ήταν άδικο το αποτέλεσμα. Τέλος πάντων, πάμε στη σημερινή μου επιλογή από το στοίχημα.

Πάλι θα ασχοληθώ με ένα παιχνίδι από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, αλλά σχετικά με αριθμό τερμάτων και όχι με κάποιο σημείο.

Ζουβεντούδε – Φιγκεϊρένσε Προγνωστικά

Πρόκειται για αγώνα έξι βαθμών, ο οποίος έχει σαφώς μεγάλο φαβορί, αφού οι γηπεδούχοι παλεύουν για άνοδο και οι φιλοξενούμενοι για παραμονή. Βέβαια το αρνητικό και για τους δύο είναι πώς καμία ομάδα δεν κρατάει απολύτως την τύχη στα χέρια της. Δηλαδή ακόμη και αν κάνουν το 2/2 στα εναπομείναντα παιχνίδια τους, μπορεί να μην πετύχουν τον στόχο τους. Επίσης καμία τους δεν βολεύεται απόψε με την ισοπαλία. Αυτό σημαίνει πώς θα κυνηγήσουν τη νίκη και θα παίξουν ανοικτά. Με αυτό το δεδομένο, δύσκολα ποντάρεις σε σημείο, ειδικά στο σετ αποδόσεων που προσφέρεται το φαβορί (σε τιμές κοντά στο 1,70). Δεδομένου πώς η Ζουβεντούδε έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, και η Φιγκεϊρένσε έχει τέσσερα σερί G/G μαζί με over 2,5 εκτός έδρας, αλλά κυρίως επειδή το ευνοούν οι συνθήκες του αγώνα, αξίζει κάποιος να ποντάρει στα πολλά γκολ στο παιχνίδι, ειδικά σε τιμές αουτσάιντερ. Το over 2,5 σε απόδοση 2,22 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Ζουβεντούδε – Φιγκεϊρένσε Over 2,5 (2,22 @ Betshop)