καλαθης, μπαρτσελονα

Καλημέρα σας. Μπορεί το όνομα της Αρμάνι να είναι συνυφασμένο με την ποιότητα, αλλά την Κυριακή η Μπρέσια ήταν ανώτερη και επιβλήθηκε με 82-74 εντός έδρας. Αυτό δε λειτούργησε προς όφελός μας στο παμε στοιχημα.

Αρχίζει εβδομάδα με διπλές -κανονικές και όχι εξ αναβολής- υποχρεώσεις Ευρωλίγκας και θα κάνουμε ξεκίνημα από το Βερολίνο.

Άλμπα Βερολίνου – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Έπειτα από 11 νικηφόρους αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, η Άλμπα ηττήθηκε, επηρεασμένη από τις απουσίες και τις συνεχείς υποχρεώσεις. Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες της πήραν ανάσες, τα προβλήματα των Έρικσον και Ολίντε, όμως, παραμένουν, ενώ υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τη συμμετοχή των Λο και Τίμαν.

Σε καλό φεγγάρι είναι το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα, που μετρά τέσσερις κολλητές επικρατήσεις, όλες με διψήφιες διαφορές. Έχει εξαιρετική δημιουργία και εκτελεί με συνέπεια, σημειώνοντας σε αυτό το διάστημα περίπου 90 πόντους ανά παιχνίδι.

Με την επιθετική εικόνα των Καταλανών και τον γρήγορο ρυθμό στον οποίον παίζουν οι Γερμανοί, το Over 81,5 πόντοι των φιλοξενούμενων δύσκολα θα σπάσει. Επιλογή που τη βρίσκουμε στο αποδεκτό 1,70 στην Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Άλμπα Βερολίνου – Μπαρτσελόνα / Μπαρτσελόνα Over 81,5 πόντοι (1,70 @ Bwin)