Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μπορεί φέτος δύο, όλες και όλες, φορές να ασχολήθηκα με NFL, αλλά έχω το απόλυτο! Δείχνει καλό το «φεγγάρι», να δούμε και σήμερα τι «ψάρια» θα πιάσουμε. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Δυστυχώς η Αγγλία πλήττεται από νέο κύμα κορωνοϊού, ήδη από τώρα κάποια παιχνίδια έχουν αναβληθεί και για την Boxing Day, κάτι που αποτελεί τεράστιο πλήγμα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Απ’ ότι περισσεύει από Αγγλία και Σκοτία, κράτησα δύο αγώνες με τους οποίους θα ασχοληθώ.

Τρανμίρ – Χάρογκεϊτ Προγνωστικά

Δύο ομάδες που παίζουν στη Λιγκ 2, τίθενται αντιμέτωπες για το Λιγκ Τρόφι, έχοντας παίξει ήδη στο πρωτάθλημα, αλλά στο γήπεδο της Χάρογκεϊτ, όπου και έφεραν 2-2. Γενικώς τα τελευταία χρόνια σε τέσσερις μεταξύ τους αγώνες, η Τρανμίρ δεν έχει χάσει ποτέ, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, με τρεις σερί νίκες, όλες με σκορ 1-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις συνεχόμενες ήττες! Δεδομένης φόρμας και παράδοσης, μοιάζει να έχει αξία το ποντάρισμα στον άσο της Τρανμίρ στο 2,35 στην Fonbet.

Στέρλινγκ Αλμπιον – Ελγκιν Προγνωστικά

Εδώ θα πάω κόντρα στην φόρμα, αφού η Στέρλινγκ Αλμπιον είναι εξαιρετικά ντεφορμέ, με έξι σερί ήττες στο πρωτάθλημα, εκεί που έχει συμπληρώσει οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη! Τελευταία της ήταν επί της σημερινής της αντιπάλου, εκτός έδρας, στον προηγούμενο γύρο του πρωταθλήματος. Με αυτό το δεδομένο, αλλά και με την κακή συμπεριφορά της Ελγκιν μακριά από την έδρα της, με τρεις σερί ήττες, τέσσερις στα πέντε τελευταία, πιθανόν να επιστρέψουν οι γηπεδούχοι στις νίκες. Επιπλέον υπάρχει πίεση στην απόδοση του άσου, που πέφτει, κάτι που σε αυτά τα πρωταθλήματα συνήθως επιβεβαιώνεται. Ο άσος της Στέρλινγκ Αλμπιον στο 2,17 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Τρανμίρ – Χάρογκεϊτ 1 (2,35 @ Fonbet)

21:45 Στέρλινγκ Αλμπιον – Ελγκιν 1 (2,17 @ Fonbet)