Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Τρίτη σερί μέρα με μία από τις δύο επιλογές μου να επιβεβαιώνεται, τουλάχιστον αυτή που είχε την καλύτερη απόδοση, αφού η Ολνταμ προηγήθηκε 0-2 και όμως κατάφερε να χάσει! Τέλος πάντων, πάμε να δούμε τις σημερινές  μου επιλογές για το στοίχημα.

Από πλευράς ενασχόλησης, η σημερινή μέρα είναι ακριβώς παρόμοια με χθες, μόνο τα παιχνίδια αλλάζουν, ελπίζω να υπάρξει και καλύτερη έκβαση με 2/2 επιτυχίες!

Εξετερ – Μπρίστολ Ρόβερς Προγνωστικά

Δεν συνηθίζω να προτείνω σημεία με αποδόσεις κάτω του 2,00, αλλά όταν έγραφα αυτές τις γραμμές το σημείο ήταν σε αυτά τα επίπεδα. Αλλά υπάρχει πτώση τιμής του, ελπίζω να μην κατρακυλήσει και άλλο, αν και συνήθως όποτε συμβαίνει αυτό στην Αγγλία, επιβεβαιώνεται το σημείο! Η Εξετερ είναι αήττητη εδώ και 16 αγώνες και μέσα σε αυτό το σερί είναι και μία νίκη της στο πρωτάθλημα επί της Μπρίστολ Ρόβερς, με 4-1. Γενικώς πάντως φέρνει πολλές ισοπαλίες, αλλά σήμερα θέλει νίκη για να περάσει σίγουρα στην επόμενη φάση, αν και ίσως τα καταφέρει και με Χ, αν κερδίσει μετά στα πέναλτι. Εχει και πολύ καλή παράδοση απέναντι στην Μπρίστολ Ρόβερς, αήττητη εντός από αυτήν από το 2012, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία από τότε. Ας ελπίσουμε να μην «κολλήσει» στο Χ το σημερινό παιχνίδι, ο άσος της Εξετερ στο 1,88 στην Betshop.

Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας – Λοντρίνα Προγνωστικά

Σε αυτό το παιχνίδι και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς, με την Λοντρίνα, αν δεν χάσει, να έχει την ευκαιρία μετά από πολύ καιρό να βγει εκτός ζώνης υποβιβασμού. Αλλά και η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας διεκδικεί την άνοδο. Σε κάθε περίπτωση οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να παραταχθούν με το «μαχαίρι στα δόντια», όπως κάνουν στα τελευταία παιχνίδια τους, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που μοιάζουν πιο «μαλθακοί» αυτή την εποχή. Εμπεριέχει ρίσκο η επιλογή, αλλά γι’ αυτό πληρώνει τόσο καλά για δύο σημεία, το Χ2 (Δ.Ε) της Λοντρίνα στο 2,07 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Εξετερ – Μπρίστολ Ρόβερς  1 (1,88 @ Betshop)

02:30 Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας – Λοντρίνα  Χ2 (Δ.Ε) (2,07 @ Betshop)