Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Bethome! Ο Αύγουστος έκλεισε ιδανικά, με 3/3 προτάσεις της Τρίτης να επιβεβαιώνονται, ας ελπίσουμε να αρχίσει με ανάλογο τρόπο ο Σεπτέμβριος. Βέβαια απόψε δεν υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, για την ακρίβεια έχω μόνο μία που τράβηξε την προσοχή μου!

Είναι πάλι από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, που πλησιάζει σιγά – σιγά προς την ολοκλήρωση του, έχοντας διανύσει περίπου τα 3/4 της διαδρομής.

Ναούτικο – Ιτουάνο Προγνωστικά

Η Ναούτικο είναι η ουραγός του πρωταθλήματος, αλλάζει τον έναν προπονητή μετά τον άλλο, αυτή τη στιγμή έχει τον Καβαλκάντι που έχει 2/2 ήττες, μετά τον Ελάνο που έφυγε χωρίς να πάρει νίκη! Ακόμη βέβαια δεν είναι καταδικασμένη, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε και επειγόντως βαθμούς. Η Ιτουάνο μοιάζει ιδανική αντίπαλος, αφού όσες φορές επισκέφτηκε το συγκεκριμένο γήπεδο, όχι μόνο έχασε, δεν σκόραρε καν! Και βαθμολογικά είναι βολεμένη, θεωρητικά θα στόχευε σε άνοδο, αλλά όταν υπάρχουν ομάδες σαν τις Γκρέμιο, Μπαϊα, Σπορτ Ρεσίφε και Βάσκο Ντα Γκάμα που διεκδικούν τρεις θέσεις, αφού η Κρουζέιρο ουσιαστικά έχει ανέβει ήδη, δύσκολα να τα καταφέρει η ίδια! Γνωρίζω πώς ποντάρουμε σε κακή ομάδα, άλλωστε γι’ αυτό προσφέρεται σε τέτοια απόδοση, έστω και οριακά, ως φαβορί. Ο άσος της Ναούτικο στο 2,45 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

01:00 Ναούτικο – Ιτουάνο 1 (2,45 @ Fonbet)