Λάθος η κυριακάτικη διαλογή της στήλης, είχαμε πολύ καιρό να κάνουμε τόσο άσχημο κλείσιμο βραδιάς (-108 μονάδες). Δεν ήρθαν τα γκολ που περιμέναμε σε Σαν Μαμές, Πάλμα και Λαμία, μόνο το πορτογαλίκό Χινάρι πλήρωσε από τα πονταρίσματά μας.

Παρολί

Μεταβατικό το σημερινό κουπόνι, πριν την επιστροφή των ευρωπαϊκών νοκ άουτ παιχνιδιών, θα κάνουμε αποθεραπεία από το χθεσινό “ξύλο” με ένα παρολί από Τουρκία & Πολωνία αξίας 5.11

Άδανα Ντεμιρσπόρ – Καραγκιουμρούκ

Δεν μπορεί να βάλει στοπ στον κατήφορο η Ντεμιρσπόρ, έφτασε τα 11 παιχνίδια δίχως νίκη (0-6-5). Ο σύλλογος είναι σε αναταραχή με πολλά εξωαγωνιστικά ζητήματα κι ο κόουτς Καραμάν ακόμα ψάχνει σταθερές στο παιχνίδι της ομάδας. Η Καραγκιουμρούκ έκανε τη “μπαμ” της σεζόν την Πέμπτη με την πρόκριση επί της Γαλατασαράι και ταξίδεψε με ακμαίο ηθικό για να κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής. Πιο ομάδα δείχνουν οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε στο Χ2 σε απόδοση 1.65

Αλάνιασπορ – Τραμπζονσπόρ

Η Τραμπζονσπόρ έχει παρουσιαστεί ιδιαιτέρως αποτελεσματική ανασταλτικά τον τελευταίο μήνα,  με 4/4 νίκες δίχως να δεχθεί  γκολ. Έχει δυναμώσει το πρέσινγκ της, αλλά σε αυτό το διάστημα δεν αντιμετώπισε κάποια ομάδα με την έφεση που έχει η Αλάνιασπορ στις μεταβάσεις. Υπάρχουν τα αγωνιστικά στοιχεία να γίνει γρήγορο παιχνίδι, θα πάμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.82.

Ραντόμιακ – Σταλ Μιέλετς

Η Ραντόμιακ συνήλθε από τις κολλητές συντριβές, παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη ανασταλτικά στο προηγούμενο, δεν έχει την αυτοπεποίθηση για να ρισκάρει ούτε σήμερα, παρότι χρειάζεται πολύ μία νίκη. Η Σταλ ησύχασε βαθμολογικά και ταξιδεύει δίχως τον “μπόμπερ” της, αναμένεται να παίξει παθητικά και για την ισοπαλία. Σύμμαχος και η μεταξύ τους παράδοση για πονταρισμα σε χαμηλό σκορ, επιλογή το Under 2.5 σε απόδοση 1.70.  

Προγνωστικά Στοιχήματος

Παρολί

16:00 | Άδανα Ντεμιρσπόρ – Καραγκιουμρούκ  ➡ Χ2 (απόδοση 1.65)

19:00 | Αλάνιασπορ – Τραμπζονσπόρ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.82)

20:00 | Ραντόμιακ – Σταλ Μιέλετς  ➡ Under 2.5 (απόδοση 1.70)