Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Τελικά μόνο ένα από τα χθεσινά τέσσερα σημεία που σας είπα πώς “γέρνουν” προς τα αριστερά έμεινε στο Χ. Φυσικά και θα ήταν ένα από τα δύο που τελικά κράτησα! Η σημερινή μέρα αν και ίδια αγωνιστική, σαν να τις χώρισαν επίτηδες έτσι! Απόψε βλέπω να εμφανίζονται κάποια διπλά, αλλά οι τιμές στις οποίες προσφέρονται είναι ντροπιαστικές, π.χ αυτές των Σάντος, Σπορτ Ρεσίφε. Κράτησα μόνο μία επιλογή, με ένα σχετικό ρίσκο, πάμε να τη δούμε.

Παϊσαντού – Γκοϊάς Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει το εθνικό πρωτάθλημα, εκ διαμέτρου αντίθετα. Η Παϊσαντού δεν έχει νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, αν και δεν έχασε στο γήπεδό της, αλλά τους εκτός έδρας αγώνες της. Από την άλλη μεριά η Γκοϊάς έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές. Συν τοις άλλοις, η Γκοϊάς έχει κερδίσει τα έξι τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην Παϊσαντού, ανεξαρτήτως έδρας, τρία στο γήπεδο που θα παίξει και σήμερα. Αν δεν υπήρχε το αήττητο εντός της Παϊσαντού, έστω και με ισοπαλίες, θα πόνταρα στο καθαρό διπλό. Τώρα θα πάρω το διπλό με κάλυψη επιστροφής πονταρίσματος στην ισοπαλία, δηλαδή θα ποντάρω στο διπλό της Γκοϊάς με DNB στο 2,05 στην Fonbet

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.