Από νωρίς στα δύσκολα η Ουαλία

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Ακόμη μία Κυριακή πήγε πολύ άσχημα από πλευράς αποτελεσμάτων. Τι να πω, ίσως να μην μου πηγαίνει η μέρα… Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές για το στοίχημα.

Υπάρχουν κάποια παιχνίδια που γίνονται σε Αγγλία και Σκοτία, αλλά δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για επιλογή, τουλάχιστον στις αποδόσεις που μου αρέσουν. Γι’ αυτό θα ασχοληθώ και με τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου και τις εθνικές, όπου υπήρξαν κάποιες επιτυχίες πρόσφατα.

Σλοβακία – Ρωσία Προγνωστικά

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μου φαίνεται αρκετά πιθανό να μπουν τουλάχιστον τρία τέρματα. Συνήθως οι αγώνες της Ρωσίας έχουν πολλά τέρματα, ενώ η Σλοβακία δέχθηκε δύο γκολ στην έδρα της από την Μάλτα πριν τρεις μέρες! Ο τρόπος που αγωνίζονται οι δύο ομάδες ευνοεί την εμφάνιση αρκετών τερμάτων και η απόδοση στην οποία προσφέρεται το over 2,5 είναι αρκετά δελεαστική. Το over 2,5 σε απόδοση στο 2,15 στην Betshop.

Ουαλία – Τσεχία Προγνωστικά

Δεν νομίζω πώς είναι αουτσάιντερ η Ουαλία, όπως προσφέρεται στο σετ αποδόσεων. Η εικόνα της με το Βέλγιο δεν ήταν τόσο άσχημη, ενώ ειδικά στο γήπεδό της είναι πάντα πιο δυνατή. Και μετά την ήττα στην πρώτη αγωνιστική, ουσιαστικά είναι μονόδρομος γι’ αυτήν η νίκη απόψε. Η Τσεχία κέρδισε πολύ εύκολα την Εσθονία στην πρώτη αγωνιστική, όμως γενικώς εκτός έδρας δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο ήταν παλιότερα. Απλά επειδή για τους φιλοξενούμενους η ισοπαλία δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα και επειδή το επιτρέπει και το σετ αποδόσεων, μπορούμε να επιλέξουμε τον άσο και με την κάλυψη της ισοπαλίας, δηλαδή με το Draw No Bet. Ο άσος της Ουαλίας με DNB σε απόδοση 2,04 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Σλοβακία – Ρωσία Over 2,5 (2,15 @ Betshop)

21:45 Ουαλία – Τσεχία 1 DNB (2,04 @ Betshop)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…