αντυπας προγνωστικα ιταλια βορεια ιρλανδια

Μία εβδομάδα είναι θα περάσει. Θα… εξαφανιστεί το κουπόνι με τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων και θα μπει η στοιχηματική μας ζωή και τα προγνωστικά στοιχήματος σε κανονικούς ρυθμούς. Ακόμα και στην μέρα, που έπαιξα και πρότεινα για πρώτη φορά στη ζωή μου under, ήρθε η Εθνική μας ομάδα να χαλάσει το παρολί.

Το under στο Κροατία – Ρωσία πέρασε εύκολα και χωρίς σασπένς, αλλά ο «άσος» της χώρας μας, με το Κόσοβο δεν ήρθε ποτέ. Η Εθνική προηγήθηκε σε καίρια στιγμή, αλλά στο τέλος και ως συνήθως, δέχθηκε το γκολ για να μας ξεράνει.

Είναι αστείο να λέω ότι προηγήθηκε σε καίρια στιγμή, γιατί τέτοιου είδους ματς η Εθνική πρέπει να τα καθαρίζει για πλάκα. Απλά είναι τέτοια η κατάσταση στην ομάδα, που παιχνίδια με αντιπάλους… υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως το Κόσοβο, μόνο εύκολά δεν είναι.

Και θα μου πει κάποιος και γιατί έπεσες πάνω στον «άσο» ρε Αντύπα. Σωστή η ερώτηση, αλλά και η απάντηση είναι εύκολη. Αδιάφορο ματς ήταν, ο αντίπαλος δεν προκαλεί και τρόμο, οπότε λέω δεν μπορεί ένα ματς θα το κερδίσουν.

Για το πρόβλημα της Εθνικής μπορεί κάποιος να γράψει και να αναλύσει ότι θέλει. Εγώ θεωρώ ότι η απάντηση είναι απλή και δεν παίρνει γιατρειά. Το μεγαλύτερο ποσοστό των φίλων του ποδοσφαίρου στην ώρα μας, δεν βάζει ποτέ την Εθνική πάνω από την ομάδα του. Οι περισσότεροι δεν έχουμε μάθει (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) να αγαπάμε αυτή την ομάδα. Και όταν κάτι δεν το αγαπάς και το βλέπεις σαν αναγκαίο κακό, τότε η μιζέρια είναι δεδομένη…

Ξέφυγα με τα της Εθνικής και πάμε στα σημερινά, η στήλη θα ασχοληθεί με τον 3ο όμιλο, στον οποίο θα κριθεί σήμερα η 1η θέση.

Ελβετία – Βουλγαρία προγνωστικά

Οι Ελβετοί έμειναν ζωντανοί στην διεκδίκηση της 1ης θέσης, γιατί πήραν ισοπαλία στην Ιταλία, έστω και να οι πρωταθλητές Ευρώπης έχασαν πέναλτι. Οι δύο ομάδες (Ελβετία και Ιταλία) ισοβαθμούν στην κορυφλη του ομίλου με τους Ιταλούς να έχουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι Ελβετοί για να έχουν ελπίδες, πρέπει να κερδίσουν σήμερα την Βουλγαρία και να την… φορτώσουν με γκολ. Πολλά γκολ. Οπότε θα τους ακολουθήσω και θα πάω στο over 3,5, το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα «πλήρωνε» σαφώς περισσότερο από το 1,87 που το βρίσκουμε σήμερα.

Β. Ιρλανδία – Ιταλία προγνωστικά

Ας έβαζες το πέναλτι κύριε Ζορζίνιο, να πληρωνόταν και η στήλη και να πηγαίνατε σήμερα στην Ιρλανδία να δείτε τα αξιοθέατα. Τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου. Οι Ιταλοί θέλουν φυσικά τη νίκη και θα προσπαθήσουν μάλιστα να βάλουν και αυτοί αρκετά γκολ και θα έχουν το αυτί τους στο… τρανζίστορ για να ακούνε τα γκολ των Ελβετών. Όπως σας έγραψα και στην ανάλυση του αγώνα της Ελβετίας, οι Ιταλοί έχουν αβάντζο δύο γκολ. Ωστόσο, αντιμετωπίζουν Βρετανική ομάδα, με άλλη κουλτούρα. Και μηδέν βαθμούς να είχαν στον όμιλο, το επόμενο ματς είναι για αυτούς γιορτή. Οπότε για να παραμείνουν στην κορυφλή οι Ιταλοί, πρέπει να παίξουν μπάλα…

Προγνωστικά στοιχήματος

21:45 ΕΛΒΕΤΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Over 3,5 (1,87 @ Betshop)

21:45 Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ- ΙΤΑΛΙΑ Over 2,5 (1,67 @ Betshop)