αντυπας προγνωστικα 060624

Δείτε τι ξεχώρισε από το κουπόνι παμε στοιχημα της Πέμπτης (06/06) ο Ηρακλής Αντύπας!

Καλημέρα φίλοι μου. Δύο μέρες δεν τα είπαμε και αυτό συνέβη για δύο λόγους. Ο πρώτος και σημαντικότερος ήταν, ότι δεν ήθελα να ασχοληθώ με τα φιλικά των εθνικών ομάδων. Μπορεί να πλησιάζει το Euro και εκεί θα γίνει ο κακός χαμός από τα στοιχήματα, αλλά τώρα εικόνα για τις ομάδες έχουμε.

Ας γίνουν τα φιλικά και μετά το συζητάμε. Για παράδειγμα χθες, οι Ιταλοί με τους Τούρκους έμειναν στο 0-0, έστω και αν πιστεύω ότι οι Τούρκοι μπορεί να αποτελέσουν την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης.

Για να πάρετε μια πρώτη τζούρα από Euro 2024 θα μπείτε στο Betarades.gr και στο εξαιρετικό mini site που έχει δημιουργηθεί μέσα στην αγαπημένη σας ιστοσελίδα.

Εκεί θα βρείτε τα πάντα, για να είστε έτοιμοι όταν θα αρχίσει η ευρωπαϊκή γιορτή του ποδοσφαίρου.

Αυτός ήταν ο πρώτος λόγος, που  δεν υπήρχε στήλη τις δύο τελευταίες μέρες.

Ο δεύτερος ήταν για να σπάσει το αρνητικό σερί, με το να χάνουμε τα παρολί για ένα παιχνίδι ή για ένα γκολ. Όπως δηλαδή συνέβη και στην τελευταία επικοινωνία μας. Θυμίζω ότι είχα προτείνει δύο over 3.5. Στην Ισλανδία τα τέσσερα γκολ είχαν μπει από το πρώτο ημίχρονο, αλλά στη Σουηδία το σερί με τα over της Ασιρίσκα σταμάτησε, έστω και αν προηγήθηκε μόλις στο 11’.

Σήμερα το κουπόνι είναι άδειο. Δεν έχει με κάτι να ασχοληθούμε. Υπάρχει μόνο ένα φιλικό Ολλανδία – Καναδάς και με αυτό θα ασχοληθούμε, γιατί τρίτη μέρα ρεπό δεν γίνεται να πάρω.

Ολλανδία – Καναδάς προγνωστικά

Η Ολλανδία είναι από τις ομάδες που συμπαθώ, γιατί θυμάμαι το EURO που είχαν κατακτήσει, κόντρα στους Ρώσους με την γκολάρα του Φαν Μπάστεν. Από τότε τους βλέπω με καλό μάτι, αλλά μέχρι εκεί.

Σήμερα, κόντρα στον Καναδά είναι το φαβορί για τη νίκη. Βλέποντας τα τελευταία αποτελέσματα των δύο ομάδων, θα πάρω το ρίσκο και θα ποντάρω στο over 3,5 στην bet365 γιατί και πιθανό το θεωρώ και εξαιρετική απόδοση έχει (2,57).

Έχουμε και λέμε. Ο Καναδάς μετρά πέντε over 3,5 στα έξι τελευταία του παιχνίδια και μάλιστα όλα τα συνδύασε και με goal/goal.

Οι Ολλανδοί αν μη τι άλλο, είναι ομάδα που πάντα παίζει επιθετικά και προέρχεται από τρία σερί over 2,5 και τα δύο είναι και over 3,5.

Ως εκ τούτου, το 2,57 δεν το λες και άσχημο…

Προγνωστικά Στοιχήματος