Αναμένεται πιο πιεστική η Ιταλία

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Με έναν χρόνο καθυστέρηση, για πρώτη φορά σε μονή χρονιά, ελέω κορωνοϊού, ξεκινάει απόψε το EURO 2020 που έχει την πρωτοτυπία να διεξάγεται το 2021! Μία διοργάνωση που αρχικά είχε στόχο να έχει εορταστικό χαρακτήρα και να διεξαχθεί για πρώτη φορά σε πολλές χώρες ταυτοχρόνως. Κάτι που τελικά θα γίνει, αλλά με κάποιες αλλαγές. Πρεμιέρα λοιπόν σήμερα, με την Ιταλία να υποδέχεται την Τουρκία στην Ρώμη, αν και για τυπικούς λόγους παρουσιάζονται οι Τούρκοι ως γηπεδούχοι! Με αυτό το παιχνίδι θα ασχοληθώ και εγώ, πάμε να δούμε τη σημερινή μου επιλογή από το στοίχημα.

Απλά να σας αναφέρω την γενικότερη θέση μου για τέτοιες διοργανώσεις. Πέραν των τελευταίων αγωνιστικών, αλλά και μετά την φάση των ομίλων, όπου τα παιχνίδια γίνονται περισσότερα αμφίρροπα, όπως φυσικά και κάποιων εξαιρέσεων που υπάρχουν πάντα, το καλύτερο είναι να ασχολούμαστε με ειδικά στοιχήματα, τέτοια που δεν βρίσκουμε συχνά σε άλλες διοργανώσεις.

Τουρκία – Ιταλία Προγνωστικά

Πέραν λοιπόν του Μπουράκ Γιλμάζ, ο οποίος ελπίζω να σκοράρει το ένα και μοναδικό γκολ της Τουρκίας στη σημερινή αναμέτρηση, το παιχνίδι δεν αναμένεται τόσο εύκολο όσο το κρίνουν οι διαδικτυακές στοιχηματικές ιστοσελίδες για την Ιταλία. Δύσκολα βγαίνει και προγνωστικό σχετικά με τα γκολ, αφού η μεν Τουρκία έχει αρκετά τέρματα στα παιχνίδια της, από την άλλη μεριά η Ιταλία έχει δεχθεί ένα γκολ στα 12 τελευταία παιχνίδια της, από την Ολλανδία! Απλά αναμένεται η Ιταλία να ασκήσει μία αρκετά πιο έντονη πίεση στην αντίπαλο της, κάτι που ενδεχομένως να της δώσει την ευκαιρία να κερδίσει περισσότερα κόρνερ. Και πληρώνει σχετικά καλά το να πάρει τέσσερα κόρνερ παραπάνω η «σκουάντρα ατζούρα», το χάντικαπ -3,5 κόρνερ υπέρ της Ιταλίας προσφέρεται στο 2,00  στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Τουρκία – Ιταλία κόρνερ 2 (-3,5 χάντικαπ)  (2,00 @ Betshop)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…